yo4 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2020 (edited) 16 λεπτά πριν, SIRADRAB said: Η πιο σωστή τοποθέτηση που έχω ακούσει μέχρι τώρα. Μπράβο του! Όντως από τα πιο σοβαρά άρθρα που έχω διαβάσει. Ολόκληρο το άρθρο βρίσκεται εδώ: https://www.michanikos-online.gr/πώς-θα-σταματήσει-ο-φαύλος-κύκλος-των-π/?fbclid=IwAR0-0UtjTCnstAUB4ERBxLd1PY272Z1vqfCJI4d04W-gLuxXP0amyeCTAcw Εξάλλου, ο κύριος Σφυρής είχε επισημάνει τους κινδύνους από τις εποχές του 4014: https://www.e-archimedes.gr/links/item/4604-η-βεβαίωση-για-την-μεταβίβαση-ακινήτου-και-οι-παγίδες-που-κρύβει-μέρος-1o--τα-συνοδευτικά-έγγραφα-της-βεβαίωσης https://www.e-archimedes.gr/component/k2/item/4616 Edited Σεπτέμβριος 30 , 2020 by yo4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2020 Καλό θα ήταν να μην υπάρχουν προθεσμίες αλλά επιπλέον θα πρέπει να γίνει πολεοδομικός σχεδιασμός τουλάχιστον εκεί που πραγματικά υπάρχουν οικιστικές πυκνώσεις και να σταματήσουν να λέγονται αυθαίρετοι ολόκληροι οικισμοί. Επιπλέον με αυτό τον τρόπο θα δοθεί διέξοδος και σε αυτούς τους λίγους που δεν έχτισαν αυθαίρετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris11140 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2020 (edited) Δεν πιστεύω να έχουμε τίποτα σιωπηλές παρατάσεις . Θέλω νόμο και τάξη. Θέλω πειθαρχία . Η πλατφόρμα πετάει . Μην ακούς υπουργαρα μου τους Ελληναρες.Ειναι της τελευταίας ώρας και τεμπέληδες.Ποια πτώχευση και ποια πανδημία ? Φτηνές δικαιολογίες. Θέλω ξαφνικους θανάτους ακινητων. Θέλω υπουργούς με @@@@@@@. Αυτό το τανγκο θα το χορέψουμε όλοι μαζί με πολύ αγάπη και αίσθημα. Ετοιμάσου και έρχεται. Edited Σεπτέμβριος 30 , 2020 by dimitris11140 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2020 Κάτι πάει περίεργα.... ή έκαναν ανακοίνωση για παράταση ή αγοράσανε νέους σερβερ κλπ κλπ ή οι Μηχανικάρες της Ελλάδας πρόλαβαν σε 2 λεπτά να τα κάνουν όλα.... ή εγώ πρέπει να πάω να παίξω ΟΠΑΠ κάτι διότι μπαίνω άνετα σχεδόν και πρόλαβα 2 νέες υπαγωγές πριν λιγο ....... (η πλάκα είναι ότι η μία με πήρε νέος σήμερα και μάλιστα χωρίς άδεια καθόλου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zazeng Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2020 (edited) 12 λεπτά πριν, dimitris11140 said: Αυτό το τανγκο θα το χορέψουμε όλοι μαζί με πολύ αγάπη και αίσθημα. 🤣🤣🤣🤣🤣, χαίρομαι που υπάρχουν σοβαρά τρολ σε αυτό το φόρουμ 9 λεπτά πριν, Didonis said: Κάτι πάει περίεργα.... κ εγώ που μπήκα να ελέγξω το 4178 ενός φίλου πήγε ρολόι, τράβαγε τα κολλήματα του, αλλά το κάθε login κράταγε πολύ περισσότερο Edited Σεπτέμβριος 30 , 2020 by zazeng Link to comment Share on other sites More sharing options...
avgoust Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2020 Πλακα κάνετε ? 500 error εχω πάλι. !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2020 - Έχουμε υπουργό μπαμπουλα ... που μαλώνει τους Έλληνες και απαξιώνει τους μηχανικούς, που δεν προλαβαν στα χειρότερα χρόνια της πρόσφατης Ελλάδας να φτιάξουν το πολεοδομικό μπάχαλο που είχε δημιουργήσει δεκαετίες το ανύπαρκτο κράτος . - έχουμε ΤΕΕ παρατηρητή ... που εκλιπαρεί για παρατάσεις ( ο σύμβουλος του Κράτους , που διαχειρίζεται όλο το σύστημα , και υποτίθεται υπερασπίζεται τους μηχανικούς...) αλλα παραμένει άπραγο γιατί τα χει οικονομήσει με 15αρικακια.... για μια υπηρεσία που δεν μπορεί να παρέχει. - και έχουμε τους μηχανικούς που επί ημερών δουλεύουν νύχτα για να καταφέρουν να σώσουν οτι σώζεται , αγνοώντας τις ζωές τους , τις οικογένειες τους , τα πάντα εκτός από το ctrl+F5 .... Aυτη την Ελλάδα φτιάξαμε , αυτούς τους θεσμούς επιλέξαμε και ψηφίσαμε , αυτό μας αξίζει.... υ.γ. νομικά πρέπει να κινηθούμε και κατά του ΤΕΕ .... όχι μόνο κατά του καραφλού βλήματος .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
efiga Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2020 https://www.protothema.gr/economy/article/1049891/authaireta-frakare-to-sustima-parathuro-gia-ruthmisi-kai-meta-tin-1i-oktovriou/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2020 φτού.... το ματιάσαμε..... τα ίδια παντελάκι μου τα ίδια παντελή μου ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2020 (edited) ολα τα ειχαμε να και ενα..... ντιμπεητ https://ecopress.gr/ntibeit-gia-tin-paratasi-kai-tin-epomeni-imera-ton-afthaireton/ ο ενας υπερ της παρατασης.... ο αλλος κατα Και γιατι ρε παιδια δεν λετε το απλο να καταργηθουν οι προθεσμιες και οι παρατασεις, αφου όποιος θελει να μεταβιβάσει, δωρησει κλπ.πρεπει να το εχει τακτοποιησει??? εδιτ οπως ειπε η καμηλα, οταν τη ρωτησαν τι της αρεσουν ...οι ανηφορες ή οι κατηφορες και το ζωον ειπε γιατι ρε παιδια...χαθηκαν οι ευθειες??? Τοσο απλά..... Edited Σεπτέμβριος 30 , 2020 by dimitris GM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα