pantsel Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2020 αυτο με την περαιωση του 4178/13 για κατηγορια 5 δεν το καταλαβα τι ακριβως εννοει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elounda Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2020 Οριστική υπαγωγη δήλωσης εννοεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2020 Το σύστημα όχι μόνο σέρνεται αλλά αρχεία ανεβαίνουν σε διαφορετική κατηγορία δικαιολογητικού από αυτή που έχει επιλεγεί ! Έχω κάνει αρκετές διαγραφές αλλά ήμαρτον πια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantsel Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2020 49 λεπτά πριν, Elounda said: Οριστική υπαγωγη δήλωσης εννοεί οριστικη με σχεδια ή χωρις?παλι δεν το πιανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassia Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2020 57 λεπτά πριν, pantsel said: οριστικη με σχεδια ή χωρις?παλι δεν το πιανω Έως τις 30/9 πρέπει να γίνει περαίωση δηλώσεων του Ν. 4178/13 με φύλλα καταγραφής κατηγορίας 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laxanos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2020 1 ώρα πριν, ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ said: Το σύστημα όχι μόνο σέρνεται αλλά αρχεία ανεβαίνουν σε διαφορετική κατηγορία δικαιολογητικού από αυτή που έχει επιλεγεί ! Έχω κάνει αρκετές διαγραφές αλλά ήμαρτον πια. Aυτο δυστυχώς το κάνει εδώ και μέρες. Προσωπικά όσες είναι σε οριστική και μου έκανε κατι αντίστοιχο, ανέβασα με κόπο το αρχείο στο σωστό πεδίο και τις άφησα χωρίς να ρισκάρω να γυρίσω τέτοιες μέρες δήλωση 4178 πίσω....Δεν έχω καμια εμπιστοσύνη πλέον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassia Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2020 Εφιστούμε την προσοχή σε δηλώσεις που παραμένουν στον Ν. 4014/2011, οι οποίες, για ολοκλήρωση και οποιαδήποτε διοικητική ή συμβολαιογραφική πράξη, απαιτείται να μεταφερθούν στον Ν. 4495/2017. Δηλαδή μετά δεν θα γίνεται μεταφορά? Κι αν έχουν ολοκληρωθεί, έχουν ανέβει τα αρχεία και δεν θέλουν να κάνουν συμβόλαια, πρέπει υποχρεωτικά να μεταφερθούν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2020 (edited) Βλακείες λένε.... Θα γίνεται με την απόκτηση της ηλεκτρονικής ταυτότητας... Εκεί όλα αποκτώντας "Κατηγορία" θα εξισωθούν.... Αν κάποιος όμως βιάζεται και θέλει τώρα σώνει και καλά να κάνει συμβόλαια, τότε ναι πρέπει να μεταφερθούν άμεσα.... Edited Σεπτέμβριος 17 , 2020 by ΙΑΣΟΝΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
venezia Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2020 On 17/9/2020 at 3:16 ΜΜ, ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ said: Το σύστημα όχι μόνο σέρνεται αλλά αρχεία ανεβαίνουν σε διαφορετική κατηγορία δικαιολογητικού από αυτή που έχει επιλεγεί ! Έχω κάνει αρκετές διαγραφές αλλά ήμαρτον πια. Αυτή είναι η σημερινή εικόνα του συστήματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
pk10gr Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2020 Και σήμερα στο 500 internal server error Μαγεία!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα