NIKOS1986 Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 συγνώμη παιδειά θα ήθελα την βοήθεια σας!!θα ήθελα να μου προτείνεται μερικα θέματα για πτυχιακή(να έχει σχεση με οικοδομικιά ή αντισεισμικά ή στατικά ή κατι παρόμοιο) ...ευχαρτιστώ πάρα πολύ!!!!!:)
acnt Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2009 Μπορείς να δεις τα θέματα του φόρουμ, να κρίνεις πιό έχει περισσότερο ενδιαφέρον και να αποφασίσεις. Η θεματολογία είναι τεράστια.
katrin829 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Μπορείς να δεις τα θέματα του φόρουμ, να κρίνεις πιό έχει περισσότερο ενδιαφέρον και να αποφασίσεις. Η θεματολογία είναι τεράστια. που μπορουμε να δουμε τα θεματα των πτυχιακων?
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 o acnt εννοούσε να δει τα θέματα που έχουν συζητηθεί στην ενότητα των πολιτικών μηχανικών. Πάντως αν κάνεις αναζήτηση θα δεις ότι υπάρχουν και ένα δύο αντίστοιχα θέματα (με προτάσεις για πτυχιακές/διπλωματικές)
Γιαννης-ιος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2011 συγνώμη παιδειά θα ήθελα την βοήθεια σας!!θα ήθελα να μου προτείνεται μερικα θέματα για πτυχιακή(να έχει σχεση με οικοδομικιά ή αντισεισμικά ή στατικά ή κατι παρόμοιο) ...ευχαρτιστώ πάρα πολύ!!!!!:) Κάνε το αντισεισμικό μου. http://www.michanikos.gr/showthread.php?t=12040
kosmas85 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2011 Βρε Γιάννη θα το κάψεις το παιδί ...!!! Πρέπει πρώτα να διαβάσει κανα μηνά όλα τα Posts....
Γιαννης-ιος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2011 Ας τα καταθέσει όπως είναι. Θα έχει και βοηθώ εμένα, και τα προκαταρκτικά αποτελέσματα από το Μετσόβιο.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα