antnatal Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 ισχύει η προσαύξηση. προχώρησα σε υποβολή και μου έβγαλε +20% στο πρόστιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipakos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 Εγώ είμαι μέσα τώρα. Αργεί αλλά όχι όπως χθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo4 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 1 λεπτό πριν, antnatal said: ισχύει η προσαύξηση. προχώρησα σε υποβολή και μου έβγαλε +20% στο πρόστιμο @antnatal : Παράβολο πότε είχες πληρώσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
antnatal Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 13 λεπτά πριν, yo4 said: @antnatal : Παράβολο πότε είχες πληρώσει; πριν μια εβδομάδα. κάπου διάβασα ότι το +20% το βγάζει και σε δηλώσεις υπαγωγής. δεν πρόλαβα να το τσεκάρω. σερνόμαστε πάλι σήμερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo4 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 (edited) Θέλω να πιστεύω ότι αν το +20% το βγάζει και σε δηλώσεις υπαγωγής, τότε ισχύει αυτό που είπε παραπάνω ο terry δηλ. ότι είναι τεχνικό το πρόβλημα και θα διορθωθεί. Αλλά αυτοί δεν έχουν μπέσα... Edited Οκτώβριος 1 , 2020 by yo4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondylw@ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 Εγώ πάντως είχα διασταυρώσει και με τηλ. στο τμήμα για τα αυθαίρετα του ΤΕΕ ότι δεν απαιτείται πέραν της πληρωμής του παραβόλου η προώθηση σε υπαγωγή για να ενταχθείς στον Νόμο χωρίς προσαύξηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zazeng Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 (edited) Ρε παιδιά η γραφειοκρατία δεν δουλεύει έτσι, τι λέει γράφει το φεκ ισχύει μόνο. Αμάν πάλι είχα τάξει 2 βεβαιώσεις για σήμερα, πάλι θα κάθομαι να διαγράφω κούκιζ. Επίσης, για το θέμα της παράτασης, στη γραφειοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα! Edited Οκτώβριος 1 , 2020 by zazeng Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondylw@ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 https://web.tee.gr/eidisis/tee-1-9-ekat-ktiria-me-aythairesies-echoyn-katagrafei-stoys-nomoys-aythaireton-pos-prochora-i-diadikasia-stasinos-oi-michanikoi-axizoyn-ena-megalo-eycharisto-apo-tin-politeia/a\https://ecopress.gr/tee-pos-prochora-i-diadikasia-katagrafis-afthaireton/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondylw@ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 άραγε καμία παράταση στις περαιώσεις των αιτήσεων 4178 θα δώσουν; Κυριακή κοντή γιορτή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 Παράθεση -Όλες οι αιτήσεις-δηλώσεις που εισήχθησαν σε στάδιο επεξεργασίας μέχρι και τις 30/9/2020, θα δύνανται να ολοκληρώσουν τη διαδικασία υποβολής της αίτησης στον Ν. 4495/2017, τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις που έδωσε το ΥΠΕΝ. Ούτε στην Ουγκάντα αυτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα