avgoust Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2009 .. ..καθώς και απαιτούμενα διακαιολογητικά για αρκετές περιπτώσεις μπορείτε να βρείτε στην διαδικτυακή πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών ΕΡΜΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2009 Πολύ ενδιαφέρον το μηχανόσημο τι είναι;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2009 Το μηχανόσημο ήταν... δεν είναι πια! Αυτό ήταν ένα χαρτόσημο μηχανικών που αν δεν κάνω λάθος αντιστοιχεί στο σημερινό 2,4% του εντύπου του ΤΣΜΕΔΕ και ήταν απαραίτητο να το έχεις για να πάρεις άδεια... Δεν το πρόλαβα, απλά το έχω δει και έχω ακούσει γι αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2009 Τα μηχανόσημα τα κολλούσαμε πάνω στη μια σειρά των σχεδίων και των τευχών των μελετών. Μοιάζανε με γραμματόσημα. Σε παλιές μελέτες θα τα δείτε. Δεν αντικαθιστούσαν τον Χαρτόσημο+ΟΓΑ=2,4% επί του ΤΕΕ και του ΤΣΜΕΔΕ+ΕΜΠ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2009 ναι το έχω δει σε παλιές άδειες αλλά νόμιζα πως είχε να κανει με τα συμβολαιογραφικά απλά το αναφέρει συχνά στο link του avgoust και αναρωτιόμουν μήπως αγνοούσα κάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xristina K. Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2009 Επίσης http://www.poleodomia.gov.gr Πληροφορίες για κάθε εργασία και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, καθώς διευθύνσεις και τηλέφωνα πολεοδομιών Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ83 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2010 Καλησπέρα, δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Για επέκταση κοιμητηρίου, έχει αρμοδιότητα η ναοδομία για έκδοση αδείας ή χρειάζεται άδεια απο την αρμόδια πολεοδομία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
parist43 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2010 μαλον η ναοδομία,τουλαχιστον πολυ παληα που εκανα έτσι ηταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
ss_sk Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2010 Πριν τη Ναοδομία όμως τον πρώτο λόγο έχει η Πολεοδομία η οποία ελέγχει τοπογραφικό και όρους δόμησης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fr_greece Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Σωστός ο ss_sk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα