sdtopo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 Σημαίνει ότι τμήμα της αρχικής ιδιοκτησίας κείται εντός προβλεπόμενου κοινοχρηστου χώρου, όπως ορίζει το ρυμοτομικό σχέδιο της περιοχής.
nbr Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 Συνάδελφε alex spanidis: Όποιος διαβάσει τις πρώτες 3-4 αράδες αυτών που γράφεις θα πιστέψει πως πρόκειται για Π.Ε. Νομίζω πως δεν είναι και τόσο δύσκολο να δίνετε, από την πρώτη κιόλας ανάρτηση, τα πλήήηηηηηρη στοιχεία του οικοπέδου (ή και του γηπέδου ακόμη) για το οποίο ζητάτε πληροφορίες! Ακόμη και η δεύτερη σου ανάρτηση, της μιας αράδας, με εκείνο το ... "μεταγενέστερη" (??!!) ... το σακατεύεις το πράγμα. Όταν λοιπόν το Ρ.Σ. στην περιοχή που εξετάζετε, ΔΕΝ είναι από Π.Ε. τότε γίνεται αυτό που προτείνει ο "τετρις". Ψάχνεις την μπροσούρα για τις ¨πράξεις τακτοποίησης και αναλογισμού" που ανέβασε αμέτρητες φορές ο Δημήτρης (εγώ την ξανα-ανέβασα πριν κάποιες ημέρες κάπου εδώ στο φόρουμ) την μελετας και ξαναγράφεις.
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 αυτο εννοει ο νβρ... [με τις καλησπερες μου] καλη αναγνωση http://portal.tee.gr/portal/page/portal/teetkm/DRASTHRIOTHTES/SEMINARIA/PALAIOTERA_SEMINARIA/SHMEIWSEIS_SEM_PRAKSEWN
mark petrop Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 Σε οικόπεδο 300 τ.μ που ρυμοτομέιται τμήμα 40 τ.μ και ο ιδιοκτήτης θέλει να κάνει επέκταση καθύψος της υπάρχουσας ισόγειας κατοικίας,το υπόλοιπο δόμησης υπολογίζεται με βάση τα 300-40 τ.μ?
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 Γιατί "ρυμοτομειται"; Υπαρχει πραξη τακτοποιησης ;;; Το ρυμοτομουμενο γινεται δρομος ή προσκυρωνεται; Η υπαρχουσα ισογεια κατοικια ειναι νομιμη; 1 1
mark petrop Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 Βασικά,σε συμβολαιο διάβασα οτί ¨το οικόπεδο θα γίνει άρτιο αν παραδοθεί το ρυμοτομούμενο τμήμα με συμβολαιογραφική πράξη¨.Η υπάρχουσα κατοικία είναι νόμιμη και είναι παλαιά.Στην πολεοδομία που ρώτησα,δεν υπάρχει πράξη εφαρμογής και αναλογισμού,αλλά απο το ρυμοτομικό σχέδιο είδαν οτι υπάρχει ρυμοτομούμενο τμήμα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα