christopografow Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2009 Καλησπέρα παιδιά!Γνωρίζεται αν γίνεται να νοικιάσει κάποιος ενα total και σε τι τιμές παίζει?ευχαριστώ
koulosb Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2009 Γινεται και οχι μονο total station αλλα και gps. Καθε εταιρεια που πουλαει εχει και εξοπλισμο που ενοικιαζει. Ψαξε στους αντιπροσωπους. Απο τιμες δε ξερω, δεν εχω ενοικιασει ποτε. Αν εχεις καποια ενημερωση πες μας για τις τιμες.
christopografow Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2009 ναι οι τιμεςς είναι ένα θεμα...δεν εχω ιδεα. αν ξερει καποιος ας μας πει
sokbel Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 Τσέκαρε αυτό για total station http://www.totalrent.gr/exoplismos.htm Τώρα για gps όταν είχα ρωτήσει πριν κανα 6μηνο οι τιμές ήταν γύρω στα 300 ευρώ τη μέρα....
ikarnaris Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 το μονόσυχνο βγαίνει πιο φθηνό...περίπου τα μισά..
topografeas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2013 Γεια σας, συνάδελφοι. Μένω στη Λακωνία και είμαι νέος ΑΤΜ. Ξέρει κανείς σας αν υπάρχει κάποια εταιρεία εδώ γύρω ( Αρκαδία, Αργολίδα, Μεσσηνία ) όπου θα μπορώ να ενοικιάζω εξοπλισμό αν τυχαίνει καμιά δουλειά; Σας ευχαριστώ
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2013 Για ψάξε την civilshop. Τα κεντρικά είναι στην Λαμία αλλά νομίζω έχει και στην Καλαμάτα. Δεν ξέρω αν νοικιάζει από Καλαμάτα...
anton_a Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2013 (edited) Μπορείτε να νοικιάσετε σύγχρονο εξοπλισμό από τη METRICA. Τιμές εδώ Γίνονται αποστολές σε όλη την Ελλάδα. Edited Μάρτιος 17 , 2013 by anton_a
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα