Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Φωτογραφική τεκμηρίωση θέλει ανά παρέμβαση?

Σε περίπτωση μόνωσης οροφής που δεν έχει φωτογραφηθεί πρίν (αμόνωτη δλδ), τι κάνω?

• Απαντήσεις 773
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Πάρε φωτογραφίες απο τους χάρτες στο google ή το google earth... δεν ξέρω όμως πόσο καθαρά θα φαίνεται.

Δημοσιεύτηκε
6 λεπτά πριν, dib said:

Πάρε φωτογραφίες απο τους χάρτες στο google ή το google earth... δεν ξέρω όμως πόσο καθαρά θα φαίνεται.

Εννοώ οροφή κάτω απο κεραμοσκεπή και όχι δώμα συνάδελφε..

Δημοσιεύτηκε
27 λεπτά πριν, getsakna said:

Φωτογραφία τώρα με τα κεραμύδια, φώτο όταν ξηλώσουν κεραμίδια και πρίν μονώσουν και φώτο όταν βάλουν το μονωτικό

Δημοσιεύτηκε
2 ώρες πριν, getsakna said:

Εχεις δίκιο...το θεώρησα σαν δώμα.

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σας.

Η περίπτωση θερμ/ης δώματος σε μονοκατοικία δηλώνεται στην ΕΕΜΚ? (ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΚΡΙΩΜΑΤΑ)

Και επίσης σε λέβητα υγραερίου χρειάζεται να δηλωθεί και αυτή η εργασία στην ΕΕΜΚ? η καλύπτεται απο κατηγορία 0?

Ευχαριστώ

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,

Έχετε ακούσει να έχει ολοκληρωθεί κάποιο πρόγραμμα;;

Το πρώτο-πρώτο που έκλεισα πλησιάζει τους 4 μήνες, 2 μήνες για τις παρατηρήσεις και άλλοι 2 μήνες μετά τις διορθώσεις...

Δημοσιεύτηκε

Κανένα...εμένα μου έβγαλαν και δεύτερη φορά παρατηρήσεις πριν 15 μέρες και ακόμα τίποτα φυσικά. 

Δημοσιεύτηκε
18 ώρες πριν, tasxan206 said:

Καλησπέρα,

Έχετε ακούσει να έχει ολοκληρωθεί κάποιο πρόγραμμα;;

Το πρώτο-πρώτο που έκλεισα πλησιάζει τους 4 μήνες, 2 μήνες για τις παρατηρήσεις και άλλοι 2 μήνες μετά τις διορθώσεις...

4/8    -> 08.α Αίτηση με ολοκληρωμένες παρεμβάσεις - σε διενέργεια ελέγχου τελικής εκταμίευσης 

7/10   -> 08.γ Αίτηση με ολοκληρωμένες παρεμβάσεις - αίτηση με ελλείψεις

29/10 -> 09. Αίτηση προς τελική εκταμίευση - επιτυχής έλεγχος παραστατικών και λοιπών δικαιολογητικών

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.