getsakna Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2021 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2021 Φωτογραφική τεκμηρίωση θέλει ανά παρέμβαση? Σε περίπτωση μόνωσης οροφής που δεν έχει φωτογραφηθεί πρίν (αμόνωτη δλδ), τι κάνω?
dib Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2021 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2021 Πάρε φωτογραφίες απο τους χάρτες στο google ή το google earth... δεν ξέρω όμως πόσο καθαρά θα φαίνεται.
getsakna Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2021 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2021 6 λεπτά πριν, dib said: Πάρε φωτογραφίες απο τους χάρτες στο google ή το google earth... δεν ξέρω όμως πόσο καθαρά θα φαίνεται. Εννοώ οροφή κάτω απο κεραμοσκεπή και όχι δώμα συνάδελφε..
katrmp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2021 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2021 27 λεπτά πριν, getsakna said: Εννοώ οροφή κάτω απο κεραμοσκεπή και όχι δώμα συνάδελφε.. Φωτογραφία τώρα με τα κεραμύδια, φώτο όταν ξηλώσουν κεραμίδια και πρίν μονώσουν και φώτο όταν βάλουν το μονωτικό
dib Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2021 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2021 2 ώρες πριν, getsakna said: Εννοώ οροφή κάτω απο κεραμοσκεπή και όχι δώμα συνάδελφε.. Εχεις δίκιο...το θεώρησα σαν δώμα.
markkeracete Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2021 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2021 Καλησπέρα σας. Η περίπτωση θερμ/ης δώματος σε μονοκατοικία δηλώνεται στην ΕΕΜΚ? (ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΚΡΙΩΜΑΤΑ) Και επίσης σε λέβητα υγραερίου χρειάζεται να δηλωθεί και αυτή η εργασία στην ΕΕΜΚ? η καλύπτεται απο κατηγορία 0? Ευχαριστώ
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2021 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2021 Καλησπέρα, Έχετε ακούσει να έχει ολοκληρωθεί κάποιο πρόγραμμα;; Το πρώτο-πρώτο που έκλεισα πλησιάζει τους 4 μήνες, 2 μήνες για τις παρατηρήσεις και άλλοι 2 μήνες μετά τις διορθώσεις...
cve20126 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2021 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2021 Κανένα...εμένα μου έβγαλαν και δεύτερη φορά παρατηρήσεις πριν 15 μέρες και ακόμα τίποτα φυσικά.
nick_61 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2021 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2021 18 ώρες πριν, tasxan206 said: Καλησπέρα, Έχετε ακούσει να έχει ολοκληρωθεί κάποιο πρόγραμμα;; Το πρώτο-πρώτο που έκλεισα πλησιάζει τους 4 μήνες, 2 μήνες για τις παρατηρήσεις και άλλοι 2 μήνες μετά τις διορθώσεις... 4/8 -> 08.α Αίτηση με ολοκληρωμένες παρεμβάσεις - σε διενέργεια ελέγχου τελικής εκταμίευσης 7/10 -> 08.γ Αίτηση με ολοκληρωμένες παρεμβάσεις - αίτηση με ελλείψεις 29/10 -> 09. Αίτηση προς τελική εκταμίευση - επιτυχής έλεγχος παραστατικών και λοιπών δικαιολογητικών
dimosv Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2021 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2021 Πλάκα με κάνεις είσαι στην αφρό
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα