nik Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 Ε εν μέρει κακώς έγινε και η τακτοποίηση γιατί είναι τσάμπα λεφτά....
Speez Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 Δεν ξέρουμε όμως αν θα μπορούσε να κάνει χρήση του Άρθρου 7 γιατί δεν έχουμε εξετάσει τς συνθήκες και κατά πόσο πληρούνται οι προϋποθέσεις για τη μονομερή τροποποίηση της ΣΟΙ (με τα σχετικά ζητήματα).
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΛΕΝΗ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 4 λεπτά πριν, nik said: Ε εν μέρει κακώς έγινε και η τακτοποίηση γιατί είναι τσάμπα λεφτά.... Συμφωνω και εχω τακαιπωρηθει πολυ
nik Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 Θα σας πρότεινα να απευθυνθείτε με μία ωραία επιστολή και στην ΠΟΜΥΔΑ η οποία επηρεάζει κατστάσεις και πράγματα....
Largy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 (edited) Μπορείτε να επαναφέρετε ίσως το ακίνητο στην κατάσταση όπως αυτο περιγράφεται στην άδεια και στη σύσταση και μετά να πουλήσετε Edited Οκτώβριος 27 , 2020 by Largy
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΛΕΝΗ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 1 ώρα πριν, Largy said: Μπορείτε να επαναφέρετε ίσως το ακίνητο στην κατάσταση όπως αυτο περιγράφεται στην άδεια και στη σύσταση και μετά να πουλήσετε Δεν γινετε μου ειπε δικηγορος γτ ο νεος αγοραστής θα κυνηγησει εμενα και οχι αυτους που το εκαναν 1 ώρα πριν, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΛΕΝΗ said: Δεν γινετε μου ειπε δικηγορος γτ ο νεος αγοραστής θα κυνηγησει εμενα και οχι αυτους που το εκαναν Εξαλλου θα πρεπει να μπει υπογραφη στην βεβαιωση μηχανικου ..μονο αυτος που τοτε το ειχε κανει
Arche Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 προσπαθώ να καταλάβω, Kartmb ας ξεκινήσω με το δικό σου γραπτό. Τακτοποίηση που το είδες ότι έχει γίνει? Διότι θυμάμαι εγώ τώρα ότι η γυναίκα κάπου ανάφερε ότι "το θέμα ότι καταπατήθηκαν τ.μετ. της οικοδομής κοινόχρηστα το λύσαμε με 3 υπογραφές που πήραμε από την πολυκατοικία". Εσύ που το είδες ότι έχει γίνει τακτοποίηση και έχουν τακτοποιηθεί αυτά τα παραπάνω μέτρα?
katrmp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 (edited) 4 λεπτά πριν, Arche said: προσπαθώ να καταλάβω, Kartmb ας ξεκινήσω με το δικό σου γραπτό. Τακτοποίηση που το είδες ότι έχει γίνει? Διότι θυμάμαι εγώ τώρα ότι η γυναίκα κάπου ανάφερε ότι "το θέμα ότι καταπατήθηκαν τ.μετ. της οικοδομής κοινόχρηστα το λύσαμε με 3 υπογραφές που πήραμε από την πολυκατοικία". Εσύ που το είδες ότι έχει γίνει τακτοποίηση και έχουν τακτοποιηθεί αυτά τα παραπάνω μέτρα? Γραφει στην πρώτη - πρώτη ανάρτηση της: <<Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΝΟΜΟΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ 5 ΤΜ ΜΕ 3 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ>> Edited Οκτώβριος 27 , 2020 by katrmp
Arche Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 τακτοποίηση να γίνεται με τρεις υπογραφες εγω δεν ξερω
katrmp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 πάντως φίλε εκει το είδα. Τώρα αν είναι ακριβές!!?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα