Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)
19 λεπτά πριν, alexftd said:

H υποχώρηση εντός οικοδομικής γραμμής δεν είναι υποχρεωτικός ακάλυπτος, είναι απλά ακάλυπτος άρα από που προκύπτει ότι ισχύει;

Δεν μίλησα για την περίπτωση σου.

Εσύ είσαι οκ και με <3,00μ αρκεί να μην είναι μπαζωμένο

Για τα εντός πρασιάς γράφω καθώς ο συνάδελφος δεν το ανέφερε σωστά (έχει αλλάξει ο νόμος και είναι λογικό να μπερδευτεί κανείς ειδικά όταν οι τεχνικές οδηγίες το επιτρέπουν τόσο ξεκάθαρα)

Edited by Latg
  • 1 year later...
Δημοσιεύτηκε
On 13/6/2023 at 6:07 ΜΜ, Latg said:

Δεν μίλησα για την περίπτωση σου.

Εσύ είσαι οκ και με <3,00μ αρκεί να μην είναι μπαζωμένο

Για τα εντός πρασιάς γράφω καθώς ο συνάδελφος δεν το ανέφερε σωστά (έχει αλλάξει ο νόμος και είναι λογικό να μπερδευτεί κανείς ειδικά όταν οι τεχνικές οδηγίες το επιτρέπουν τόσο ξεκάθαρα)

Καλημέρα και από εμένα.

Έχω υποχρεωτική πρασιά 4μ μεταξύ ΟΓ και ΡΓ.

Η απόσταση από ερκερ λοιπόν 3μ. Από εξώστη; Μπορώ να έχω δηλ πυλωτή καθαρό ύψος 2,5 μ με αντίστοιχη απόσταση εξώστη και απλά στο σημείο που είναι το έρκερ του α ορόφου να είναι η πρασιά 0,50μ χαμηλώτερη, σαν διαμόρφωση φύτευσης για παράδειγμά;

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσιεύτηκε

μπορείς θεωρώ αλλά αυξάνεις και το πραγματοποιούμενο ύψος κτιρίου που μετράς από την χαμηλή διαμόρφωση

Δημοσιεύτηκε
2 ώρες πριν, Latg said:

μπορείς θεωρώ αλλά αυξάνεις και το πραγματοποιούμενο ύψος κτιρίου που μετράς από την χαμηλή διαμόρφωση

Είμαι πολύ κάτω από το μέγιστο ύψος της περιοχής (22,50μ) λόγω αρχαιολογίας που θέλει 19μ από το διαμορφωμένο πεζοδρόμιο. Οπότε αυτό δεν είναι θέμα για μένα. Απλά μου φαίνεται παράλογο να μπορώ να έχω 2,5 μ από πρασια στον εξώστη και 3 από κλειστό εξωτερικό εξώστη..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.