papathvas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2020 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2020 Καλησπέρα, προσπαθώ να συνδέσω το teemail με το outlook (2019) αλλά δεν βγάζω άκρη. Στην πρώτη οθόνη προσθήκης λογαριασμού προσθέτω το email και μετά διαλέγω λογαριασμό pop. Στην επόμενη σελίδα είναι οι ρυθμίσεις που επισυνάπτω
dim10 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2020 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2020 Χρησιμοποιώ την έκδοση 2003. Στο SMTP (Διακομιστής εξερχόμενης αλληλογραφίας) έχω mailgate.otenet.gr. Στις θύρες έχω 110 και 25 (αντί του 465), και uncheck το SSL και στις δύο θύρες.
papathvas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2020 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2020 Μετά από αρκετές δοκιμές τελικά δούλεψε. Παραθέτω τις ρυθμίσεις σε περίπτωση που τις χρειαστεί κανένας συνάδελφος: Διακομιστής εισερχόμενων: pop3.teemail.gr - Θύρα 110 και ΔΕΝ τικάρουμε τα κουτάκια SSL και SPA Διακομιστής εξερχόμενων: outgoing.tee.gr - Θύρα 25 Μέθοδος κρυπτογράφησης καμία 1
ay8airetos Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2022 (edited) Καλησπέρα σας, τόσο καιρό είχα τις παρακάτω ρυθμίσεις (Outlook 2016). Ξαφνικά, ενώ μπορώ να λάβω mail δεν μπορώ να στείλω. Είδα στο ΤΕΕ, ότι έχουν αλλάξει οι "οδηγίες"....αλλά και πάλι βάζοντας τις νέες ρυθμίσεις δεν μπορώ να στείλω mail Έχετε κάποια πρόταση? Λύση? Ευχαριστώ! Edited Μάιος 8 , 2022 by ay8airetos
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2022 Ούτε εγώ δεν μπορώ να στείλω, προσπάθησα να το λύσω αλλά το παράτησα γιατί δεν το χρησιμοποιώ για αποστολή...
ay8airetos Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2022 Ok. Λύθηκε το θέμα.... για κάθε ενδιαφερόμενο ισχύουν οι άνω φωτό με τις εξής διαφορές: - στο διακομιστή εξερχόμενης αλληλογραφίας, συμπληρώνουμε: outgoing.tee.gr και - στην καρτέλα για προχωρημένους: 1
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2022 (edited) Σε εμένα συνεχίζει να μην δουλεύει... Edited Μάιος 10 , 2022 by Faethon11
JohnnyHoliday Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2022 Σε εμένα (blue mail στο κινητό και thunderbird στο pc) δουλεύει κανονικά (στέλνω /λαμβάνω), χωρίς καμία απολύτως αλλαγή.
ay8airetos Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2022 Faethon11, τι να πω? περίεργο γιατί με τον ίδιο τρόπο το διόρθωσα και σε άλλους υπολογιστές που έχω στο γραφείο..... έχει πάντως και τηλ. εξυπηρέτηση το ΤΕΕ στο https://web.tee.gr/tp-tee/epikoinonia/, αν ενδιαφέρεσαι να το χρησιμοποιήσεις
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα