Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

3μηνη παράταση για την ανάρτηση δικαιολογητικών ν. 4014/2011 (Α’ 209) στον ν. 4178/2013 (Α’ 174)

Αθήνα, 05 Νοεμβρίου 2020
Edited by dimitris GM
  • Like 1
Δημοσιεύτηκε

"Μετά την πάροδο της παράτασης και με ευθύνη του ΤΕΕ θα κλειδώνονται όλοι οι λογαριασμοί των μηχανικών που θα έχουν εκκρεμότητες στο σύστημα"

ελπίζω ο μπαγλαμάς που το έγραψε να εννοεί ότι θα κλειδώνονται οι δηλώσεις με εκκρεμότητες και όχι οι λογαριασμοί

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Σε Δήλωση του Ν.4178/13 που είχε ως καταληκτική ημερομηνία την 8η/11/20 και δε συνεργάζεται ο ιδιοκτήτης (δεν έχει καταθέσει αμοιβή), το ΤΕΕ (πριν λίγες ημέρες) με συμβούλεψε να αφήσω "ανοιχτή" τη Δήλωση χωρίς να έχω την υποχρέωση κατάθεσης σχεδίων ή τεχνικών εκθέσεων, καθώς δεν υπάρχει τρόπος ακύρωσης...

Θέλω να πιστεύω πως θα κλειδωθεί η συγκεκριμένη Δήλωση κι όχι ο λογαριασμός μου.

Δημοσιεύτηκε

Υπάρχουν στο σύστημα ένα σωρό "άκυρες" δηλώσεις ή σε κατάσταση επεξεργασία που δεν βρίσκω τρόπο να τις διαγράψω (υπάρχει τρόπος?)... Πως μπορεί να κλειδωθεί ο λογαριασμός μηχανικού? πλάκα κάνουμε??

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Προφανώς δεν αναφέρεται η ανακοίνωση σε δηλώσεις που είναι σε επεξεργασία ή σε Αρχική υποβολή χωρίς πληρωμή παραβόλου γιατί αυτές δεν έχουν ηλεκτρονικό κωδικό.

Αναφέρεται σε δηλώσεις που έχει γίνει αποπληρωμή προστίμου, είναι σε Οριστική Υπαγωγή, έχει δοθεί Βεβαίωση.....και ο μηχανικός δεν έχει επισυνάψει τα δικαιολογητικά (ολοκλήρωση Β' Φάσης).

Και πάλι θα πρέπει να εννοεί "κλείδωμα συγκεκριμένης δήλωσης".

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.