commaz Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2020 Το ίδιο συμβαίνει και εγώ που μπήκα, δεν συνδέεται με ΑΑΔΕ να τραβήξει τα εισοδήματα, βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους. Επίσης αναφέρει ότι όλες οι αιτήσεις της δοκιμαστικής λειτουργίας θα διαγραφούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotor9 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2020 (edited) εγώ νομίζω κάνει διασταυρώσεις με ΑΑΔΕ μπορεί να έχει θέμα φόρτου και να μην το κάνει σε κάποιους Edited Δεκέμβριος 5 , 2020 by kotor9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotor9 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2020 (edited) 12 ώρες πριν, tsx said: Έχει ανοίξει εδώ και μισή ώρα το σύστημα. Από ότι κατάλαβα, δεν κάνει επιβεβαίωση στοιχείων με ΑΑΔΕ, οπότε δεν μας αφήνει να προχωρήσουμε στην καταχώρηση των εργασιών. επειδή είμαι ιδιώτης και δεν ξέρω από άλλα προγράμματα (προηγούμενα) έκανα τσεκ στη δοκιμαστική λειτουργία και μου έγραψε ότι είναι οκ με ΑΑΔΕ πχ τα στοιχεία έχουν επιβεβαιωθεί από ΑΑΔΕ επίσης έναν λάθος ΑΤΑΚ συνιδιοκτήτη που έβαλα μου το εντόπισε και όταν το διόρθωσα μου είπε οκ. όταν λες δεν κάνει επιβεβαίωση με ΑΑΔΕ τι εννοείς ; θα κάνει και άλλη διασταύρωση πέρα από τις φάσεις 1 και 2. το λέω για να είμαι σίγουρα ότι φορολογικά είμαι οκ. εννοείς πχ ότι θα κάνει έλεγχο για κύρια κατοικία με βάση τον αριθμό παροχής στο αντίστοιχο Ε1; Edited Δεκέμβριος 5 , 2020 by kotor9 ορθογραφικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2020 kotor9 σου επιτρέπει να συμπληρώσεις τα εισοδήματα στην παρακάτω εικόνα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotor9 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2020 (edited) 11 λεπτά πριν, tsx said: kotor9 σου επιτρέπει να συμπληρώσεις τα εισοδήματα στην παρακάτω εικόνα; ναι για λογαριασμό της μητέρας μου το κάνω που είναι μόνη της οπότε αυτό μου βγάζει το εισόδημα επιβ. εισφοράς υπόχρεου το τράβηξε μόνο του το σύστημα από την ΑΑΔΕ και μετά στα ακίνητα αυτό Edited Δεκέμβριος 5 , 2020 by kotor9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2020 Έχω δοκιμάσει Login με πάνω από 20 σετ κωδικών και με τους 15 δεν με βάζει καν, βγάζοντας το μήνυμα Δεν ήταν δυνατή η ανάκτηση των στοιχείων σας από το σύστημα της ΑΑΔΕ. Δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η είσοδός σας στο σύστημα. Παρακαλώ ξαναδοκιμάστε αργότερα ή επικοινωνήστε με το Help Desk. ενώ με τους λίγους που με βάζει, δεν κάνει με κανέναν επιβεβαίωση στοιχείων από την ΑΑΔΕ και δεν μου επιτρέπει να δηλώσω εισοδήματα. Κάποιος άλλος συνάδελφος να μας πει την δική του εμπειρία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TBD Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2020 (edited) Ανακτά το εισόδημα του ωφελούμενου, όλα καλά κι ωραία, συμπληρώνω τα στοιχεία του, το ΠΕΑ, στοιχεία ακινήτου, κτλ. και στο τέλος, στον έλεγχο πληρότητας στοιχείων μου πετάει αυτό Τα στοιχεία της αίτησής σας δεν είναι πλήρη. Για να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο παρακαλώ διορθώστε τις παρακάτω εκκρεμότητες και ξαναπροσπαθήστε. 1. Βασικά Στοιχεία Αίτησης : Στοιχεία Ακινήτου : Δεν έχει γίνει επιβεβαίωση των στοιχείων από το TAXIS Edited Δεκέμβριος 5 , 2020 by TBD Link to comment Share on other sites More sharing options...
TBD Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2020 Αν εν τέλει δεν υπάρχει σωστή ανάκτηση από taxisnet να μας το πουν, μην τρελαθούμε για να βρούμε τί γκάφα έχουμε κάνει στο Ε9 ή στο Ε1 ή στο Ε2, κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2020 Εμένα μου βγάζει σε όσους μου κάνει login το μήνυμα "Το IP του Host Server από τον οποίο έγινε η κλήση δεν ανήκει στη λίστα εξουσιοδοτημένων IPs" και δεν κάνει διασταύρωση με ΑΑΔΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2020 Έκανα δοκιμαστικά δύο ωφελούμενους (απλές περιπτώσεις και οι δύο, ο ένας βέβαια με συνιδιοκτήτες) και δούλεψαν και οι δύο μια χαρά. Αυτό που κάνει τεράστια εντύπωση είναι που στα δικαιολογητικά δεν ζητάει τα περσινά, δηλ λογιστικά έγγραφα, δεη στέλεχος άδειας κλπ. Θεωρώ ότι θα τα προσθέσουν μετά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα