katrmp Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2020 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2020 Μόλις τώρα, TBD said: ↑ αυτό ποιό? 17000? ή 1250?
TBD Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2020 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2020 Όχι, εννοούσα αυτό που είπες, την ίδια ερώτηση 😅
BQ22 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2020 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2020 Καλημερα σε ολους, Ειμαι απο τους τυχερους ατυχους του Εξοικονομω.. Ενω καταφερα και ολοκληρωσα την αιτηση σημερα, εκανα λαθος στην πληκτρολογηση.. Αντι για κωδικο 3Γ στα συστηματα θερμανσης με προυπολογισμο 9400 εβαλα 4Δ (αντλια θερμοτητας) με προυπολογισμο 1500!! Στον ιδιο πινακα το ποσο που συμπληρωσα για την συγκεκριμενη παρεμβαση ειναι 9400 αλλα και το εντυπο παρεμβασεων που ανεβασα ειναι σωστο. Γνωριζει καποιος εαν υπαρχει τροπος να διορθωθει το λαθος μου αφου το ποσοστο επιδοτησης το παιρνω επι των 1500 ευρω και οχι των 9400.. Ευχαριστω προκαταβολικα για τη βοηθεια.
HumanError Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2020 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2020 1 λεπτό πριν, BQ22 said: Καλημερα σε ολους, Ειμαι απο τους τυχερους ατυχους του Εξοικονομω.. Ενω καταφερα και ολοκληρωσα την αιτηση σημερα, εκανα λαθος στην πληκτρολογηση.. Αντι για κωδικο 3Γ στα συστηματα θερμανσης με προυπολογισμο 9400 εβαλα 4Δ (αντλια θερμοτητας) με προυπολογισμο 1500!! Στον ιδιο πινακα το ποσο που συμπληρωσα για την συγκεκριμενη παρεμβαση ειναι 9400 αλλα και το εντυπο παρεμβασεων που ανεβασα ειναι σωστο. Γνωριζει καποιος εαν υπαρχει τροπος να διορθωθει το λαθος μου αφου το ποσοστο επιδοτησης το παιρνω επι των 1500 ευρω και οχι των 9400.. Ευχαριστω προκαταβολικα για τη βοηθεια. Το λογικό είναι να δεχθούν το ποσό της φόρμ,ας και όχι του Εντύπου. Λάθη κάνανε πάρα πολλοί επίσης επειδή κόλλαγε η φόρμα. Νομίζω ότι δεν τους παίρνει να απεντάξουν προτάσεις λόγω τέτοιων λαθών (γιατί μετά θα μείνουν πόροι αδιάθετοι) και θα προχωρήσει η αίτηση με μαξ προυπολογισμό αυτών που προκύπτει από το ΠΣ.
katrmp Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2020 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2020 όχι. Ενεργοποιήθηκε ο κόφτης ανα κατηγορία. Αν σου φθάνουν τα λιγότερα λεφτα που δέσμευσες καλώς,. Αν όχι δεν γίνεται τ΄'ιποτα.
BQ22 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2020 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2020 1 minute ago, katrmp said: όχι. Ενεργοποιήθηκε ο κόφτης ανα κατηγορία. Αν σου φθάνουν τα λιγότερα λεφτα που δέσμευσες καλώς,. Αν όχι δεν γίνεται τ΄'ιποτα. Οχι δεν φτανουν αρα παει κουβα η αιτηση.. Απλα ελεγα μηπως υπαρχει καποια διαδικασια ενστασης ή καποια αλλη διαδικασια..
TBD Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2020 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2020 2 λεπτά πριν, katrmp said: Ενεργοποιήθηκε ο κόφτης ανα κατηγορία. Υπάρχει κόφτης σε κάθε κατηγορία;
BeataPap Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2020 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2020 μου εγκριθηκαν 1500 ευρώ, εχω τα παντα σωστα pdf, xml ειχα συμπληρωσει τα παντα και δεν τα κρατησε το **** υπαρχει ελπιδα για ενσταση; για κατι; και επιτηδες να το εκανα δεν θα δεσμευα εναν ηλιακο...
katrmp Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2020 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2020 Μόλις τώρα, TBD said: Υπάρχει κόφτης σε κάθε κατηγορία; βεβαια. Τότε τι ρόλο παίζουν τα ανώτατα όρια ανα κατηγορία? Σε κόβω ότι πήγς να περάσεις μονοπαρέμβαση και πάτησες 4Α αντί 3Α και σου ενεργοποιήθηκε ο κόφτης
katrmp Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2020 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2020 Μόλις τώρα, BeataPap said: μου εγκριθηκαν 1500 ευρώ, εχω τα παντα σωστα pdf, xml ειχα συμπληρωσει τα παντα και δεν τα κρατησε το **** υπαρχει ελπιδα για ενσταση; για κατι; και επιτηδες να το εκανα δεν θα δεσμευα εναν ηλιακο... Δυστυχώς φίλε καμία
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα