katrmp Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2021 10.19 πήγα να μπώ και δεν έωγαζε καθόλου περιφέρειες να διαλέξεις. τιποτα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΡΙΑ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2021 Πάντως υπάρχει ησυχία (που σημαίνει δεν απορροφήθηκαν τα χρήματα ακόμη).Μακάρι να πάνε όλα καλά και σήμερα και για όλους. Το 5λεπτο πάντως δεν ξέρω πως θα φανεί ότι δούλεψε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_61 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2021 3 λεπτά πριν, ΜΑΡΙΑ said: Πάντως υπάρχει ησυχία (που σημαίνει δεν απορροφήθηκαν τα χρήματα ακόμη).Μακάρι να πάνε όλα καλά και σήμερα και για όλους. Το 5λεπτο πάντως δεν ξέρω πως θα φανεί ότι δούλεψε. https://news.b2green.gr/2104/επανεκκίνηση-εξοικονομώ-στη-μάχη-αν Link to comment Share on other sites More sharing options...
ektor Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2021 Από τις 10 και 10 περίπου έφαγε το κόλλημα του αιώνα (σε εμένα τουλάχιστον)..μπήκα από άλλο browser και μετά από κανένα 5λεπτο με άφησε να την προχωρήσω και να οριστικοποιήσω.. μία αίτηση είχα αναλάβει. Απλά μετά έφαγε ξανά κόλλημα απ' ότι είδα.. ας ενημερώσει κάποιος που προχώρησε κι άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΡΙΑ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2021 Το κόλλημα του συστήματος πιθανόν να οφείλεται στους συναδέλφους που τρέχαν να προλάβουν όλοι. Πλέον όλοι με ελάχιστο χρόνο 5 λεπτά και ο server δεν άντεξε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gsaraf Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2021 (edited) Είχαμε να "περάσουμε" 2 αιτήσεις. Μέχρι τις 10:10 δεν υπήρχε πρόβλημα. Στη διαδικασία της πρότασης παρεμβάσεων, κόλλησαν κ' 2 αιτήσεις για περίπου 5'. Ολοκληρώθηκαν στις 10:16-10:17. Edited Ιανουάριος 25 , 2021 by gsaraf Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2021 παντως ο καθενας μια αιτηση την π'ερασε. ενω στις προηγούμενες δεν είχες την ευκαιρια ούτε για μια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cve20126 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2021 Έχω περίπτωση ψιλού κύριου και επικαρπωτή, την αίτηση θέλω να τη κάνω στον επικαρπωτή λόγω χαμηλότερου εισοδήματος αλλά στο ακίνητο μένει ο ψιλός, θα κολλήσει κάπου ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAR_PAX Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2021 Να κοιτάξεις να το δηλώνει ο ψιλός κύριος σαν κυρια κατοικία (στο Ε1 του με το σωστό Αρ παροχης) και να έχεις έτοιμο το ΑΦΜ του και επίσης να φαίνεται σαν δωρεάν παραχώρηση (στο έντυπο Ε2) Και εννοείται να είναι στο Ε9 και των δύο με τα σωστά τμ και το σωστό Αρ παροχής 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ena paidi koitaei t astra Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2021 On 14/1/2021 at 8:03 ΜΜ, nick_61 said: Προς διευκόλυνση κάθε ενδιαφερόμενου, ανεβάζω screenshot από αίτηση πολυκατοικίας που υποβλήθηκε στο ΕΚΟ ΙΙβ Αίτηση πολυκατοικίας .rar 4 MB · 46 downloads Δεν μπορώ να ανοίξω το αρχείο rar αλλά θα μπορούσες να διευκρινίσεις εαν ο αριθμός παραχής κοινοχρηστων ήταν υποχρεωτικό πεδίο στο ΕΚΟ 2? Έχω περίπτωση πολυκατοικίας τύπου Α στην οποία δεν υφίσταται κοινόχρηστη παροχή ρεύματος. Η μοναδική κατανάλωση ρεύματος είναι για το φωτισμό του κλιμακοστασίου και μοιράζεται μεταξύ των οροφοδιαμερισμάτων (δηλαδή κάθε οροφοδιαμέρισμα τροφοδοτεί τις λάμπες του ορόφου) Σημαίνει αυτό ότι δεν μπορεί να ενταχθούν ή μπορεί να δηλωθεί ένας λογαριασμός από ένα διαμέρισμα; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα