dadabook Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2021 (edited) Ευχαριστώ, δε ξέρω όμως αν αυτό ισχύει και στα πλαίσια του Προγράμματος Εξοικονομώ-Αυτονομώ από τη στιγμή κιόλας που γίνονται και ηλεκτρονικές διασταυρώσεις. 2) Αν δεν αναγράφεται ο Ταχυδρομικός κωδικός στο πρόσφατο Ε9 πρέπει να προστεθεί ή δεν είναι απαραίτητο? Edited Ιανουάριος 31 , 2021 by dadabook
Draf Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2021 Οι τροποποιησεις στο Ε9 ειναι δωρεαν (δε χρεωνεται το 100ευρω). Γιατι δε τα φτιαχνετε να ειναι σωστα να τελειωνετε ΄;
dadabook Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2021 Αυτό θα προτείνω για ασφάλεια. Αυτό που δε ξέρω είναι αν λογιστής κάνει σήμερα της αλλαγές ή αύριο πρωί πρωί, αν θα είναι έτοιμο το Ε9 αμέσως. Δηλαδή ελπίζω ότι η τροποποίηση Ε9 είναι άμεση χωρίς να χρειάζεται κάποιος χρόνος για να εμφανιστεί στο πιο πρόσφατο Ε9 ή αν υπάρχει κάποια άλλη καθυστέρηση.
jordank Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2021 On 28/1/2021 at 12:51 ΜΜ, yian said: Συνάδερφοι έχω αίτηση σε περιφέρεια που είχε ανοίξει τον Δεκέμβριο που είναι στο στάδιο "03.ε Αίτηση σε υποβολή δικαιολογητικών". Σε αυτό το στάδιο η αίτηση θεωρείται σε υπαγωγή ή όχι ? Το ίδιο μήνυμα έχω και εγώ σε 03ε. Αλλά ήθελα να ρωτήσω: ως ωφελούμενος αν μπω, δεν μπορώ να δω αριθμό πρωτοκόλλου. Είναι έτσι σε όλους?
katrmp Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2021 Είναι μια χαρά και οι 2. Περιμένουμε
comba Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2021 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2021 τι το κλειδώνουν!!!! τουλάχιστον μόνο να βλέπεις αν υπεβλήθησαν σωστά.....
dadabook Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2021 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2021 Ξέρουμε τι ώρα τέλειωσαν τα χρήματα?
TBD Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2021 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2021 https://news.b2green.gr/2368/εξοικονομώ-αυτονομώ-τίτλοι-τέλους-σε
dadabook Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2021 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2021 (edited) Εσείς για τις αιτήσεις προτιμάτε chrome, firefox ή κάτι άλλο? Εμένα γενικά ο chrome μου είναι πιο γρήγορος γιατί φορτώνει τις σελίδες πιο γρήγορα, συνεπώς έκανα την αίτηση στον chrome. Στις 10:06 είχα ήδη περάσει το ΠΕΑ, το δικαιολογητικό, το σύμβουλο έργου, από τα βασικά στοιχεία αίτησης τα στοιχεία ωφελούμενου και μόλις πάτησα αποθήκευση στα στοιχεία ακινήτου που είχα συμπληρώσει μου εμφάνισε Loading το οποίο κράταγε και κράταγε και δεν έλεγε να τελειώσει. Πίστευα θα ξεκόλλαγε εν τέλει όπως μου συνέβαινε κάθε άλλη φορά. Όχι αυτή τη φορά όμως όπως φάνηκε, για κάποιο λόγο. Οπότε μπήκα firefox να συνεχίσω με τα στοιχεία συνιδιοκτησίας κτλ. Η ώρα είχε φτάσει εντωμεταξύ 10:10 ή 10:11 όταν τελικά μπήκα στην αίτηση από firefox. Έκανα οριστική υποβολή στις 10:18, έβγαλε μήνυμα μη διαθεσιμότητας πόρων και τώρα διαβάζω τα χρήματα τέλειωσαν 10:18. Μόνο σε μένα βρήκε να κολλήσει σήμερα... Επίσης δε ξέρω αν ισχύει ότι μια αίτηση περνάει πιο γρήγορα με λιγότερη καθυστέρηση όταν γίνεται από υπολογιστή που βρίσκεται σε διαφορετική περιφέρεια από αυτή για την οποία γίνονται οι αιτήσεις. Edited Φεβρουάριος 1 , 2021 by dadabook
nik Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2021 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2021 Χαμός έγινε πάλι. Είπα και εγώ να κάνω μία αίτηση φίλου στην Λάρισα και πήρα τα @@ μου επειδή κόλλαγε. Μιλάμε για άθλια κατάσταση τελικά. Τα έκανα όλα copy - paste και γρήγορα και όμως κολλούσε. Εγώ ξεκίνησα με τον edge με πέταξε έξω και συνέχισα με opera. Είναι απαράδεκτο αυτό το σύστημα δεν παλεύεται. 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα