gsaraf Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2021 Περιμένω την απόφαση υπαγωγής, εκτός αν ο πελάτης επείγεται για κάποιο λόγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TBD Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2021 Κι εγώ αυτής της γνώμης είμαι, απλά μου έτυχε περίπτωση που η υπαγωγή ήρθε μετά από 2-3 μήνες. Τέλος πάντων, θα δούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordank Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2021 Σχετικά με αντλία θερμότητας. Αν έχουμε επιλέξει στη πρόταση παρεμβάσεων, την 12 < P ≤ 20 που δίνει 9400 Ε, μπορούμε να πάμε τελικά σε 20 < P ≤ 35 ? Φυσικά δεν εννοώ να επιδοτηθούμε για 13700 Ε που δίνει για τη μεγάλη, αλλά για 9400 Ε που έχουμε ζητήσει στην πρόταση. Δηλαδή σε μεγαλύτερη αντλία, αλλά χωρίς να ανέβουμε στο ποσό επιδότησης που είχαμε ζητήσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TBD Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2021 Ναι, βέβαια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ena paidi koitaei t astra Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2021 On 9/3/2021 at 8:36 ΜΜ, TBD said: Κι εγώ αυτής της γνώμης είμαι, απλά μου έτυχε περίπτωση που η υπαγωγή ήρθε μετά από 2-3 μήνες. Τέλος πάντων, θα δούμε. Διαρκεί τόσο γιατί κάνουν πραγματικά εξωνυχιστικό έλεγχο ή γιατί πάνε με ρυθμούς δημοσίου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TBD Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2021 (edited) Μάλλον το 2ο - ο εξονυχιστικός έλεγχος γίνεται απ' ό,τι ξέρω στο τέλος. Edited Μάρτιος 11 , 2021 by TBD Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIK_GREEK Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2021 Καλησπέρα. Μια γρήγορη ερώτηση σχετικά με τα στοιχεία δανείου που πρέπει να καταχωρηθούν. Για αίτηση δανείου στη τράπεζα Πειραιώς ζητείται η ημερομηνία λήξης του νομιμοποιητικού εγγράφου. Στη περίπτωση που το νομιμοποιητικό έγγραφο ειναι η ταυτότητα, τι βάζουμε? Γνωρίζω ότι βάσει νόμου η ταυτότητα έχει ισχύ για 15 χρόνια, αλλά δε μου φαίνεται λογικό να απαιτείται αντικατάστασή της ειδικά για το πρόγραμμα εξοικονομώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gsaraf Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2021 Βάζεις μια μελλοντική ημ/νία στην τύχη. Μη σκας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
getsakna Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2021 Αλλαγή συνεργαζόμενης τράπεζας λόγω απόρριψης δανείου γίνεται όπως στα προηγούμενα ή όχι? Δεν βλέπω κάπου να γίνεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2021 Κανονικά γίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα