nick_61 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2021 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2021 1 ώρα πριν, tsx said: Εχθές κιόλας έστειλα για κάτι αντίστοιχο με 4495, μία αυστηρή επιστολή να προχωρήσουν την υπόθεση χωρίς έγγραφο από ΟΤΑ, υπονοώντας μη τους πάρει και τους σηκώσει. Αναμένω να δω αποτελέσματα. Που έστειλες επιστολή ;
tsx Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2021 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2021 Ως εκκρεμότητα σε αυτό που ζήτησαν. Αντί για βεβαίωση ΟΤΑ, ανέβασα την επιστολή.
nick_61 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2021 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2021 2 λεπτά πριν, tsx said: Ως εκκρεμότητα σε αυτό που ζήτησαν. Αντί για βεβαίωση ΟΤΑ, ανέβασα την επιστολή. Θα την διαβάσουν; Ή δεν θα δουν βεβαίωση ΟΤΑ και ξανά τα ίδια ; Ενημέρωσέ μας αν θέλεις.
cve20126 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2021 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2021 Γιατί δεν βγάζετε βεβαίωση ΟΤΑ; Σε όσους δήμους έχω ζητήσει στη περιοχή της Θεσσαλονίκης την είχα σε 2-3 εργάσιμες. Επίσης η βεβαίωση ΟΤΑ κανονικά είναι δικαιολογητικό που πρέπει να κατατεθεί με την αίτηση οπότε μη το ζορίζετε πολύ το θέμα...
tsx Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2021 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2021 Το έκανα και εγώ σε προηγούμενες περιπτώσεις, απλά τώρα αποφάσισα πως δεν χρειάζεται να εργάζομαι εγώ και κάποια δημοτικοί υπάλληλοι, επειδή ένας ελεγκτής έτσι αποφάσισε. Αποφάσισα να μην κάνω άλλο τον λαλάκα, γιατί σέβομαι τον εαυτό μου και τον κόπο μου. Εάν δεν συμπεριφερθούν όπως οφείλουν, θα προχωρήσω και σε ακόμη πιο επιθετικές κινήσεις
getsakna Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2021 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2021 Η βεβαίωση ΟΤΑ για να έχει ισχύ στο εν λόγω πρόγραμμα πρέπει να έχει ημερομηνία πριν την κατάθεση της αίτησης. Το έλεγε ο οδηγός, δεν θυμάμαι που ακριβώς..Μεταγενέστερη ημερομηνία ειναι λόγος απένταξης..θεωρητικά πάντα..
cve20126 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2021 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2021 Γι' αυτό λέω στον @tsx να μη το παρατραβάει..
tsx Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2021 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2021 Δεν ισχύει αυτό με την βεβαίωση ΟΤΑ και την ημερομηνία. Έχω ανεβάσει πολλές μεταχρονολογημένες. Θα ήταν και παράλογο άλλωστε, μη τρελαθούμε. 2
getsakna Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2021 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2021 Όταν κάνεις αίτηση (απ' οτι θυμάμαι) και επιλέξεις ότι δεν ταυτίζεται η δ.νση ακινήτου τότε σου «ανοίγει» το δικαιολογητικό και πρέπει να το ανεβάσεις άμεσα.
nick_61 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2021 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2021 Η γραφειοκρατία σε όλο της το μεγαλείο !!! Να έχεις υποβάλλει ΕΕΔΜΚ, ή 4495 με την διεύθυνση του ακινήτου σε πλήρη συσχετισμό με την Ο.Α. και να σου ζητάνε βεβαίωση ΟΤΑ γιατί η άδεια γράφει Γρ. Λαμπράκη και όχι Γρ. Λαμπράκη 28.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα