alej Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2020 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2020 Αυτή ήταν η λύση συνάδελφοι. Αυτό το ''δεν μπορώ εγώ δεν προλαβαίνω, κάντα μου εσύ'' δεν μπορεί να λειτουργήσει. Πόσα να κάνει ο Μηχανικός και γιατί να αναλάβει ευθύνες που δεν του αναλογούν; Είχε δοκιμαστικό και μπορούσαν να εξοικειωθούν με το πρόγραμμα. Anyway good luck to all of you today! 1
becoming_i Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2020 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2020 Νομίζω ότι αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση και του χρόνου θα πρέπει να ξεκαθαρίζεται ότι θα γίνεται η σχετική εκπαίδευση για την υποβολή της αίτησης αλλιώς δε θα φέρουμε ευθύνη για τη μη υποβολή. Καλή επιτυχία σήμερα 1
TBD Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2020 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2020 59 λεπτά πριν, alej said: Νομίζω ότι θα αντέξει και πιο πολύ από Αττική (1ώρα+). Το ρεκόρ θα το σπάσει όπως πάντα η Κεντρική Μακεδονία. Laughs in Δυτική Μακεδονία 2
alej Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2020 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2020 Μόλις τώρα, TBD said: Laughs in Δυτική Μακεδονία Θυμάμαι λάθος λες; Η Δυτική είναι το ρεκόρ;
TBD Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2020 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2020 Σε 35' πέρσι τελειώσαν όλα, δεν κάνω προβλέψεις για φέτος 😐
petranhar Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2020 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2020 2 λεπτά πριν, alej said: Δεν μπορεί να βρει ΠΕΑ... Επανάλαβε! Κάνε και refresh. Θα το βρει... 1
alej Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2020 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2020 Connect timeout από την πρώτη στιγμή...
GiannisR Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2020 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2020 Από τις 10.05 δεν μπορεί να βρει ΠΕΑ. Έχει πέσει και το building cert.gr
petranhar Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2020 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2020 Μόλις τώρα, alej said: Connect timeout από την πρώτη στιγμή... Θα το ξεπεράσεις. Τα ίδια έκανε και μένα!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα