Elena Stefanaki Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2020 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2020 Αν κάνω νέα δήλωση τα 5 αυτά τετραγωνικά και κάνει και τροποποίσηση συμβολαίου...με βάση τη νέα συμπληρωματική δήλωση....?Μπορώ...? Τι θα έκανες εσύ...?
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2020 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2020 (edited) Να μην κάνεις απολύτως τίποτα! Ήδη έχεις κάνει πολλά και σοβαρά λάθη!!! Να συμβουλευτείς έμπειρο συνάδελφο μηχανικό και τον συμβολαιογράφο των ιδιοκτητών!!! Μέχρι τότε να μην κάνεις απολύτως τίποτα!!! Την καλημέρα μου Δημήτριε και Zazeng.... Edited Νοέμβριος 13 , 2020 by ΙΑΣΟΝΑΣ
zazeng Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2020 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2020 1 ώρα πριν, ΙΑΣΟΝΑΣ said: Την καλημέρα μου Δημήτριε και Zazeng.... καλημέρα όλη μέρα! @Elena Stefanaki υπομονή μέχρι τις εξελίξεις για την κατ5, το εξοικονομώ προς το παρόν το ξεχνάς, προς το παρόν το κρατάς σαν σκελετό στη ντουλάπα (σαν τα σάπια δάνεια των τραπεζών ένα πράγμα), θεωρητικά όμως μπορούν κ να σε τρέξουν οι ιδιοκτήτες, αν αυτό θέλουν. Σε παρόμοια περίπτωση που μου έτυχε πρόσφατα με λανθασμένη δήλωση 4014 άλλου μηχανικού (η οποία είχε μπει σε γονική παροχή) για τροποποίηση σύστασης μετέφερε τη δήλωση (ήταν κατ2 όμως) και έγινε διόρθωση συμβολαίου και μετά τροποποίηση. Ήταν και οικογενεικός φίλος ο συνάδελφος οπότε δεν τον τρέξανε.
Elena Stefanaki Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2020 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2020 Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας... 1 1
zazeng Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2020 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2020 Σου φτιάξαμε τη μέρα, το δίχως άλλο...
Elena Stefanaki Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2020 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2020 Αυτό σίγουρα...δεν φταίτε όμως εσείς...να με βοηθήσετε θέλετε...εγώ φταίω που τόσα χρόνια πριν...τι πείρα να έχω....εδώ τώρα και δυσκολεύομαι...τότε που ήταν και τα πρώτα μου... Τέλος πάντων αναμένω για τις εξελίξεις... σίγουρα όμως σας ευχαριστώ και τους τρεις που μου δώσατε τον χρόνο σας και τις γνώσεις σας και είμαι ευγνωμων για αυτό.... ( κι ας μη μου αρέσε αυτό που μου είπατε...τι να κανουμε ....) 3
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2020 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2020 Κι εγώ σε ευχαριστώ ιδιαιτέρως για το επίπεδό της "παιδείας" σου...
maranti Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2023 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2023 Σε περαιωμένη αίτηση 4178, πως γίνεται να μειωθούν τα τετραγωνικά της δήλωσης κατά 0,5 ώστε να συμφωνήσουν με τα σχέδια; η απόκλιση είναι ελάχιστη, ίσως να υπάρχει θέμα με την ηλεκτρονική ταυτότητα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα