vagom Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2020 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2020 (edited) @George9555 Ενημερώνεις τον πελάτη ότι θα προκύψουν 4.000€ ίδια κεφάλαια, ή: Περικόπτεις το κόστος (όχι το είδος) των παρεμβάσεων. Αν πχ έχεις κλιματιστικά 18 kbtu, μη τα βάλεις 1.500€, αλλά 1.000€ που είναι και μια πιο λογική τιμή. Ή την Α/Θ, αντί για 9.400€, βάλε την 7.000€. Γενικά, κόψε τις «υπερτιμολογήσεις»… Edited Δεκέμβριος 10 , 2020 by vagom
George9555 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2020 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2020 2 λεπτά πριν, vagom said: @George9555 Ενημερώνεις τον πελάτη ότι θα προκύψουν 4.000€ ίδια κεφάλαια, ή Περικόπτεις το κόστος (όχι το είδος) των παρεμβάσεων. Αν πχ έχεις κλιματιστικά 18 kbtu, μη τα βάλεις 1.500€, αλλά 1.000€ που είναι και μια πιο λογική τιμή. Ή την Α/Θ, αντί για 9.400€, βάλε την 7.000. Γενικά, κόψε τις «υπερτιμολογήσεις»… Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση , ακριβώς αυτά έχω σκεφτεί και εγω , δυστυχώς δεν βλέπω να γίνεται κάτι άλλο . 1
dib Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2020 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2020 Συνάδελφοι στη περίπτωση μη κεντρικού μηχανικού αερισμού, πέρα του οτι είναι μεμονωμένες μονάδες αερισμού και ανάκτησης θερμότητας και οτι θα πρέπει να ικανοποιούν τον ευρωπαϊκό κανονισμό, τι άλλο γράφουμε στο έντυπο ?
Sw0rdf1sh Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2020 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2020 @dib τις επόμενες μέρες. Ο χρόνος είναι λίγο περιορισμένος. Είναι και για λίγο πιο μετά το κατασκευαστικό.
angie_03 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 Καλημέρα σας!!! Να ρωτήσω υπάρχει κάποιο άλλο chat ανοιχτό εδώ για τους προμηθευτές συγκεκριμένα?? Πραγματικά δεν ξέρω αν έχω εγώ μόνο αυτό το πρόβλημα ή το αντιμετωπίζετε κι εσείς αλλά δεν συνεργάζονται με το πρόγραμμα στον βαθμό να ζητάνε όλο το ποσό από τον πελάτη........... Και μετά αν και εφόσον να τα δίνουν πισω...
TBD Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 (edited) Δοκίμασε άλλους, ακόμα και σε άλλο νομό. Edited Δεκέμβριος 11 , 2020 by TBD
antloukidis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 16 λεπτά πριν, angie_03 said: ...δεν συνεργάζονται με το πρόγραμμα στον βαθμό να ζητάνε όλο το ποσό από τον πελάτη........... Και μετά αν και εφόσον να τα δίνουν πισω... Λογικό....έχουν εμπειρία από τις καθυστερήσεις πληρωμής τις προηγούμενες φορές, έχουν και πρόβλημα, όπως όλοι με τον ιό..........
angie_03 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 Θέλω ρε παιδιά να μου προτείνουν συνάδελφοι εταιρείες που δουλεύουν με τους όρους του προγράμματος για να κάνω κι εγώ μια κρούση. Γι αυτό λέω αν υπάρχει ξεχωριστό φόρουμ για αυτό το θέμα. Αν πήρε το μάτι σας. Αλλιώς να ανοιξω εγώ. 😛
dimitrisgf Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 Καλημέρα συνάδελφοι, Έχει περαιώσει κάποιος αίτηση με αντλία θερμότητας. Για αποδεικτικό kw στους 55 βαθμους ζητάνε μονο το energy label ή και το fiche? ευχαριστω!
dib Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 1 ώρα πριν, dimitrisgf said: Καλημέρα συνάδελφοι, Έχει περαιώσει κάποιος αίτηση με αντλία θερμότητας. Για αποδεικτικό kw στους 55 βαθμους ζητάνε μονο το energy label ή και το fiche? Το Φλεβάρη που πέρασε έκλεισα μια υπόθεση με Α/Θ και μου ζήτησαν και τα 2. 2
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα