Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόβλημα σε παλιά οικοδομή με δάπεδα - υποστρώματα


Recommended Posts

Χαίρεται, θα ήθελα τα φώτα σας. Πρόσφατα μπήκα στη διαδικασία να αποπερατώσω μόνος μου μια οικοδομή δυόροφη που κληρονόμισα στα μπετά. Δεν εχει μεγάλη δυσκολία και επειδή έχω ξανακάνει οικοδομή στο σπίτι μου δεν έχω ζητήσει βοήθεια μηχανικού. Το πρόβλημα είναι ότι οι μάστορες τότε δεν έλαβαν υπόψη το πάχος των δαπέδων με τα υποστρώματα. Επειδη υπάρχει και βεράντα, το δάπεδο εσωτερικά πρεπει να σηκωθεί αρκετά ωστε να δημιουργεί διαφορά με την βεράντα, όμως αν γίνει αυτό το τελευταίο σκαλοπάτι της σκάλας θα πρέπει να έχει μεγαλύτερο ρήχτι απο τα υπόλοιπα? Το ίδιο πρόβλημα έχω και στο δώμα όπου εδώ χειροτερευουν τα πράγματα γιατί το ελεύθερο ύψος που έχω στα μπετά είναι μόλις 2.10μ....Το μαστόρι που συνεχίζει την οικοδομή μου λέει δεν είναι πρόβλημα αλλα εγώ δεν το βλέπω το ίδιο. 

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Έχει εκδοθεί οικοδομική άδεια για το κτίριο; Αν ναι πότε; Η άδεια έχει λήξει ή είναι σε ισχύ; Έχει εφαρμοστεί τουλάχιστον στο κομμάτι του φέροντα οργανισμού; Πιθανότατα απαιτείται άδεια αποπεράτωσης. Το μαστόρι μπορεί να λέει ότι θέλει αφού δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη. Θα σε συμβούλευα να απευθυνθείς άμεσα σε μηχανικό προκειμένου να αναλάβει όλες τις νόμιμες διαδικασίες και να μην προχωρήσεις σε αυθαίρετες εργασίες οι οποίες θα σου δημιουργήσουν σίγουρα πρόβλημα στο άμεσο μέλλον.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.