VALIA Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2020 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2020 (edited) Καλησπέρα σας. Πρόσφατα έκανα κάποιες εργασίες στο σπίτι μου. Επειδή απουσίαζα δεν μπόρεσα να έχω άμεση εικόνα των εργασιών και αναγκαστικα καποια πραγματα τα ειδα στην συνεχεια απο φωτογραφιες. Θέλω την γνώμη σας σχετικά με τις χαλκοσωλήνες για την ατομικη θέρμανση μονοσωληνίου που πέρασε ο υδραυλικός. Αν θυμαμαι καλα ειναι της wicu με μόνωση οι οποίες στην συνέχεια τσιμενταριστικαν και επανω μπηκε πλακακι. Δεν ςχουν μπει σωματα. Αυτο που με ανησυχει ειναι ότι δε βλέπω καποια S και η απόσταση ειναι 10-11 μέτρα απο το κολλεκτερ. Θεωρείτε οτι μπορει να υπάρξει πρόβλημα απο διαστολές και να αστοχήσει κάποιος σωλήνας; Αν οντως υπαρχει αυτος ο κινδυνος μπορει να γίνει κάτι σε αυτη την φαση πχ να μπουν καποια αντιδιαστολικα πριν τα σώματα; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Αν είσαι Μηχανικός, βάλε την ειδικότητα σου στο προφίλ σου. Didonis Edited Νοέμβριος 15 , 2020 by Didonis
jimevi13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2020 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2020 η γραμμική διαστολή του χαλκού είναι απειροελάχιστη. Μην το συγχέετε με π.χ. με το πολυαιθυλένιο.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα