giorgosv Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2020 Ευχαριστούμε, έτσι ακριβώς το έχω καταλάβει κι εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zazeng Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2020 11 ώρες πριν, Polytechnitis said: Για διαβάστε και αυτό: https://www.dsa.gr/νέα/ανακοινώσεις/επιστρεπτεα-προκαταβολη-4-υπαγωγή-και-των-δικηγόρων-σε-αυτη-πρακτικοσ-οδηγοσ praktikos_odigos.docxUnavailable Ουπς, Unavailable λέει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2020 παρτο απο εδω https://www.dsa.gr/νέα/ανακοινώσεις/επιστρεπτεα-προκαταβολη-4-υπαγωγή-και-των-δικηγόρων-σε-αυτη-πρακτικοσ-οδηγοσ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2020 Πάντως, στο Παράρτημα ΙΙΙ του ΦΕΚ 5047/Β της 14/11/202, δεν περιλαμβάνεται ο βασικός ΚΑΔ μηχανικών (71.12), αλλά τον βρήκα στο Παράρτημα IV, σε ανάρτηση του taxheaven με ημερομηνία 15/11/2020 (την επομένης της ΚΥΑ) https://www.taxheaven.gr/news/51502/erganh-odhgies-gia-thn-ypobolh-dhlwsewn-anastolwn-gia-ton-mhna-noembrio-2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2020 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2020 (edited) Για όσους ενδιαφέρονται τέθηκε σε λειτουργία η Επιστρεπτέα Προκαταβολή 4 και έχουν εκδοθεί οι σχετικές αναλυτικές οδηγίες. edit 1 : Σε σχέση με αυτό που συζητάγαμε εδώ (περί ... του ... όσους δεν απασχολούν εργαζόμενους .... και αν επιστρέφουν το 50% ή το 100% αφού στο ΦΕΚ αναγράφει ότι η ΕΡΓΑΝΗ ελέγχει το μέσο όρο αριθμού των εργαζομένων κλπ κλπ ) ακόμη εξακολουθώ να έχω τις αμφιβολίες αν θα επιστραφεί το 50% αφού σε φίλο (χωρίς εργαζόμενους και χωρίς ταμειακή) στην αίτηση στην υποβολή στα "Στοιχεία Επιχείρησης στο "Αριθμός εργαζομένων την 01/09/2020 (Στοιχείο από Εργάνη" αναγράφει 0 (μηδέν). edit 2 : Βέβαια το μέσο όρο του μηδέν είναι μηδέν ... άρα δεν υπάρχει μεταβολή .... αλλά μια διευκρίνιση θα ήταν χρήσιμη ... Edited Νοέμβριος 21 , 2020 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2020 (edited) Δεν ξέρω αν το έκανα καλά αλλά έτσι πρέπει να βγαίνει το δικαίωμα υπαγωγής Βέβαια δεν με κάθεται καλά που ελέγχονται Γ, Δ του 2019 και Α, Γ του 2020 αφού θα υπέθετα Γ, Δ του 2019 και Α, Β του 2020 epistreptea_4_2020.xlsx Edited Νοέμβριος 21 , 2020 by Faethon11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zazeng Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2020 μια γρήγορη διευκρίνιση, κύκλος εργασιών εννοούμε καθαρά ή ακαθάριστα έσοδα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2020 Καθαρά έσοδα, κωδικός 312 του ΦΠΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2020 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2020 (edited) Κύκλος εργασιών του 2019, προκύπτει από την περιοδική ΦΠΑ, κωδ.312. Οπότε κατ' αντιστοιχία, στα "Τα εσόδά μου", για το 2020, μπαίνει το μηνιαίο ποσό που αθροίζεται (ή θα αθροιστεί για το Δ'20) για να προκείψει στην περιοδική φπα το ποσό του κωδ.312 του αντίστοιχου τριμήνου. Edit: @Faethon11, μάλλον γραφαμε μαζι ... την καλημέρα μου Edited Νοέμβριος 21 , 2020 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
zazeng Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2020 σας ευχαριστώ, χρωστάω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα