-Γιώργος- Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2022 Καλή σας μέρα συνάδελφοι. Μήπως γνωρίζετε κάποια εφαρμογή android ( google play) που να υποστηρίζει πλοήγηση με εγσα 87 συντεταγμένες Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
lou Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2022 @-Γιώργος- τσέκαρε το Mobile Topographer... 1
alexandergreek Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 Καλημερα σε ολους Χρειάζομαι gps για αγροτεμάχια επαρχία, έχετε κάτι οικονομικό και αξιοπιστο να μου προτείνετε;
texter Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 Δες το παρακάτω: https://www.civilshop.gr/products/showproduct.aspx?productid=2913&category=185 Δοκιμασμένο και τεσταρισμένο με άλλα GPS. Δουλεύει άψογα μέχρι τώρα. Αγορασμένο το Δεκέμβρη.
subrosaval Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 Συνάδελφοι καλησπέρα. Επειδή αναβάθμισα το GPS μου, κάνω τις ρυθμίσεις στη νέα συσκευή και επέλεξα Hepos/GGRS87/TM87 Μου ζητάει επίσης, αρχείο για οριζόντιες διορθώσεις καθώς και αρχείο γεωειδούς. Για το γεωειδές είχα το GreekGeoid2010 το οποίο δεν μπορώ να το βρώ αλλά ουτε και το αρχείο για τις οριζόντιες διορθώσεις. Μήπως κάποιος συνάδελφος τα έχει για να ολοκληρώσω τη ρύθμιση του δέκτη ; Θα το εκτιμούσα δεόντως Ευχαριστώ πολύ
subrosaval Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 5 λεπτά πριν, texter said: Ποιο πρόγραμμα χειριστηρίου έχεις; Καλημέρα και ευχαριστώ πολυ. Το πρόγραμμα λέγεται M-Survey και μου ζητα αυτά που φαίνονται στις φωτό. Στο Horizontal adjustment μου ζητά το GRID file Και στο Vertical, το GEOID file
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα