kidask Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Σε μία οικοδομή στην Κοζάνη (βλ. χαμηλές θερμοκρασίες) θέλω να αποφύγω την τοποθέτηση μαρμάρινων επιφανειών στα στηθαία και όλοι οι ντόπιοι τεχνίτες επιμένουν ότι θα μου πετάξει τα χρώματα από τον πρώτο χειμώνα. Έχει κανείς καμια καλή εναλλακτική προκειμένου να μην κρατάνε νερό τα στηθαία (διαμορφωση κλίσεων προς τα μέσα) και να μην κάνω το κτίριο νεοκλασσικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nza Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 α. Λαμαρίνα όπως στη Γερμανία. Με προσεκτική τοποθέτηση, προσεκτικές ενώσεις και διαμορφώσεις ( σκοτίες ) στα σόκορα. Κατά τη γνώμη μου, πολύ πιο ωραία κατασκευή ( αλλά οι περισσότεροι ιδιοκτήτες γκρινιάζουν ). β. 'Αλλη λύση είναι καπάκια όχι από μάρμαρο αλλά από γρανίτη ( σαγρέ / όχι γυαλιστερό ). Ένας σκούρος γρανίτης συμβαδίζει με τις κλασσικές τεχνικές, ενώ η λαμαρίνα θέλει ειδικές τοποθετήσεις κλπ. Παράλληλα, ο γρανίτης, δεν θα έχει αυτό το αισθητικό αποτέλεσμα που φοβάσαι. γ. Τελευταία άποψη ειναι το μάρμαρο. 99% των ιδιοκτητών θα έβαζαν μάρμαρα Διονύσου, και θα γέμιζαν κυμάτια το κτίριο. Υπάρχουν και απλά σκούρα μαύρα μάρμαρα, όπως το Λειβαδίας, που θα δώσει πιο μοντέρνο αποτέλεσμα. Σκέψου και αυτό. Δεν είναι ανάγκη να είναι το κλασσικό λευκό ( ή υπόλευκο μάρμαρο ) που όλοι βάζουν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Architect90 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2019 Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτησω εν συνεχεία της ανάρτησης για τις εναλλακτικες λύσεις στο στηθαίο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Directionless Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2019 (edited) Καμπύλη απόληξη του στηθαιου στη στάθμη στεψης αυτού; Edited Σεπτέμβριος 20 , 2019 by Directionless 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2019 Νομίζω πως είναι μια έξυπνη και οικονομική λύση, αρκεί το επίχρισμα να είναι ενισχυμένο ώστε να μη ρηγματώνεται 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Themis Mastorodimos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2021 Καλησπέρα..μπορεί να μου προτείνει κάποιος εταιρεία κατασκευής γαλβανισμενων καλυμμάτων για στηθαια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2021 Γαλβανισμένο κάλυμμα??? Αν μιλάμε για ανοξείδωτα, δεν είναι μια ιδαίτερη κατασκευή. Νομίζω πως όλες οι εταιρείες που ασχολούνται με το αντικείμενο μπορούν να φτιαξουν κάτι τέτοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr_stratos_karvelas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2023 Πάνω σε στηθαίο αν έβαζα γρανιτοπλακάκι (Υλικό: Πορσελανάτο, Υφή: Ματ , Τοποθέτηση: Εξωτερικού Χώρου,,Χρώμα: Λευκό, Μήκος: 60cm,Πλάτος: 30cm) Το πλάτος του στηθαίου είναι είναι 25 cm , Το κτήριο 70 ετών βρίσκεται στο Αιγάλεω θα είχα προβλήματα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα