Valia_kar92 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2020 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2020 (edited) Καλησπέρα σας, Έκανα πέρσυ μια ανακαίνιση στο σπιτι με αποτέλεσμα να μεταφερθει η θέση της θυροτηλεορασης. Αλλά φαίνεται πως ο ηλεκτρολόγος δεν έκανε σωστή συνδεσμολογία με αποτέλεσμα -να μπορώ να ανοιξω την εξωθυρα από το διαμέρισμα μου -να μπορώ να συνομιλήσω από το διαμέρισμα μου με τον επισκέπτη στην κάτω πόρτα. -Αλλά δεν πατιεται το κάτω κουδούνι για να του ανοίξω -ούτε έχω εικόνα στην κάμερα Άνοιξα για μα δω τη συνδεσμολογία Αλλά γίνεται ένας χαμουλης. Εταιρεία: Alcom Ελπίζω καινειναι κατατοπιστικές οι εικόνες μου για να εντοπιστεί το λάθος. Ευχαριστώ! Edited Νοέμβριος 22 , 2020 by Valia_kar92
antloukidis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2020 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2020 Βλέπω μόνο 2 τρόπους εξαφάνισης του "χαμούλη"! Ηλεκτρολόγος επί τόπου.... 1. δωρεάν (ο ίδιος που τον δημιούργησε) 2. με πληρωμή (άλλος πιό έμπειρος) 1
Valia_kar92 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2020 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2020 Το 1 είναι αδύνατον Γτ δεν είναι εν ζωή. Στο 2 θα καταλήξω μου φαίνεται. Αλλά προσπαθώ να βρω κάποιο σχεδιάγραμμα που θα με βοηθήσει. Υπάρχουν κάποια γράμματα πάνω στις συνδέσεις οπότε αν είχα το μονογραμμικο σχεδιο ίσως μπορούσα να επέμβω
antloukidis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2020 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2020 Ο "θείος γκούγκλης" τα έχει όλα! Έψαξες? Έτσι ίσως βγάλεις άκρη μόνη σου! Αν δεν θέλεις μόνη σου, άσε τον ηλεκτρολόγο να το βρεί....
Valia_kar92 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2020 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2020 Ναι έψαξα και βρήκα κάτι παρόμοιο όχι ιδιο. Ελπίζω ο ηλεκτρολόγος που θα βρω να μην παγιδευτεί πολύ και με γράψει:)
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα