Μετάβαση στο περιεχόμενο

ενεργειακές επιθεωρήσεις


frikio

Recommended Posts

Θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους μηχανικούς ότι πέρα απο το ΤΕΕ (που περιμένεις αιώνες) υλοποιούνται σεμιναρια ενεργειακών απο το ΚΕΚ πρόοδος 21,στο ελληνικό,με την ενεργειακή ομάδα της Ε.Β.Ε.Τ.Α.Μ .

 

παραθέτω και το site

http://www.proodos21.gr

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Αν δεν κάνω λάθος και στο ΤΕΕ κάπου τόσο βγαίνει για να κάνεις όλα τα σεμινάρια που απαιτούνται για να δώσεις μετά τις εξετάσεις. Τουλάχιστον έτσι το είχα υπολογίσει κάποια στιγμή, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος συνάδελφος. Απλώς με τα εκτός ΤΕΕ σεμινάρια δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορείς να πάρεις άδεια τάξης Β, μόνο μέχρι Α. Επειδή γενικά το πράγμα είναι μπερδεμένο όποιος ξέρει περισσότερα αν μπορεί να μας διαφωτίσει...

Link to comment
Share on other sites

Είναι πολύ σημαντικό αυτό και σημαίνει πιθανότατα ότι η πληροφόρηση του ΙΕΚΕΜ είναι ελιπέστατη σαν τις θέσεις των σεμιναρίων του αν τό 'χεις ψάξει.

Link to comment
Share on other sites

Απλώς με τα εκτός ΤΕΕ σεμινάρια δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορείς να πάρεις άδεια τάξης Α, μόνο μέχρι Β.

Τι ειναι αυτά περί τάξεων ντεν καταλαμπαίνει και που ειναι γραμμένα να τα δω και εγώ ο προφήτης?

Link to comment
Share on other sites

Λάθος συνάδελφοι, ανάποδα σας τα είπα, μπέρδεψα τις τάξεις...Από τα εκτός ΤΕΕ σεμινάρια είναι πιθανόν να μπορεί κάποιος να πάει μόνο μέχρι άδεια Α' Τάξης, ενώ από του ΤΕΕ θα πηγαίνει και για Β' Τάξη, ανάλογα και με το αν είναι ΠΕ ή ΤΕ (διόρθωσα και το προηγούμενο post). Δείτε το προεδρικό διάταγμα, βασικά εκεί αναφέρει για Α' Τάξη (κτίρια ως 1000 m2) & Β' Τάξη (κτίρια άνω των 1000 m2). Αυτό βέβαια είναι λίγο φλου και απλώς αφορά φήμες που έχουν ακουστεί. Καλό θα είναι όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει με τα ΚΕΚ που κάνουν τα σεμινάρια αυτά για να πάρει πιο σωστή πληροφόρηση.

 

Δεν έχω πρόχειρο link από το προεδρικό διάταγμα, το οποίο είναι και σχεδόν σίγουρο ότι θα έχει αλλαγές στην τελική του μορφή, άμα βρω θα ποστάρω.

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι τάξεις. Είναι κατηγορίες.

Η ουσία είναι πως μια νέα μεγάλη βιομηχανία είναι σε εξέλιξη.

Και θα έχουμε ενεργειακούς επιθεωρητές διότι, λένε, μας ενδιαφέρει το ενεργειακό ισοζύγιο της χώρας, να μην πληρώνουμε και τα ρυπόσημα στην Ουγκάντα, αλλά δεν μας ενδιαφέρει αν η κατασκευή είναι σωστή, δηλαδή δεν υπάρχει κανένας λόγος για επιθεωρητές φέροντος οργανισμού, λέω εγώ τώρα!!!!!!

Αι σιχτίρ, όλα για την κονόμα!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Πάντως στο Π.Δ σελ. σαν Άδειες Α' & Β' Τάξης τις αναφέρει. Όχι ότι έχει καμια σημασία, το νόημα ίδιο είναι.

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε frikio... πότε ψηφίστηκε ο Νόμος για τους Ενεργειακούς Επιθεωρητές?

Πάνω σε ποιά βάση κάνουν σεμινάρια? Θα πληρώσω 1000 ευρώπουλα και μετά από λίγο καιρό να μου πούν ότι η ύλη δεν ήταν η προβλεπόμενη ή ότι τέλος πάντων πρέπει να ξαναπαρακολουθήσω (ξαναπληρώσω..) για να μπορέσω να δώσω τις εξετάσεις?

 

Πραγματικά θα ήθελα να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες... μπορεί να αξίζει.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.