castor_troy Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2021 τελικά κάνατε τροποποιητική? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikerho Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2021 Ναι, ο λογιστης μου την εκανε. Νομιζω αυτο ειναι το σωστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
laxanos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2021 (edited) Εμένα ο λογιστής μου είπε οτι τελικά δεν θα το βάλει πουθενά sto ΦΠΑ. Γενικώς οι λογιστές τσίγκλισαν με την ιδεα τροποποιητικών. Αρχικώς είχαν πεί οτι θα το έβαζαν στο τελευταίο. Προχτές που μιλήσαμε μου είπε οτι τελικά δε θα το βάλουν πουθενά. Δε ξερω τι και πώς αλλά γενικώς οι λογιστές έχουν μια συμπνοια μεταξύ τους σε τέτοιες αποφάσεις.... Edited Ιανουάριος 28 , 2021 by laxanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2021 Και μετά πέφτουν τα πρόστιμα όπως έγινε και με τις ΜΥΦ του παρελθόντος!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikerho Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2021 (edited) Καλημέρα σας. Το επίδομα των 400 ευρώ που μπήκε χθες, θα πρέπει και αυτό να περαστεί στην τρίμηνη ΦΠΑ, σωστά? Edited Μάρτιος 17 , 2021 by mikerho Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2021 On 17/3/2021 at 11:38 ΠΜ, mikerho said: Καλημέρα σας. Το επίδομα των 400 ευρώ που μπήκε χθες, θα πρέπει και αυτό να περαστεί στην τρίμηνη ΦΠΑ, σωστά? Κανείς για το 400 στο μπαίνει στο ΦΠΑ? Στον κωδικό 310? Αυτό έγραφε <<ΟΑΕΔ>> αιτιολογία. Στο βιβλίο εσόδων εξόδων σε ποια στήλη το γράφετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα