Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΜΠΑΛΚΟΝΙ


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ...ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΠΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ...ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΓΗΚΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ...ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΗΡΧΕ ΧΩΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΛΑΘΟΣ ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΟΥΧΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΔΩΣΕΙ ΣΩΣΤΗ ΚΛΙΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΙΧΟΥΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ  ΚΑΙ Η ΜΟΥΧΛΑ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΙ...ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΣΜΑ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΩΣΤΑ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ...ΟΛΗ Η ΒΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ Η ΜΟΥΧΛΑ'...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΧΩΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΧΛΑΣ...ΜΕ ΠΛΑΚΑΚΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΠΛΑΚΑΤΖΗΔΕΣ...ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΥΠΗΡΞΕ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΠΤ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΝΤΑ Η ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΥΡΑ...ΚΑΙ ΕΙΔΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΔΕΝ ΕΔΙΝΑΝ ΜΙΑ ---ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ ΤΕΝΤΕΣ ΔΗΛ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ---ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ...ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ. . . ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ::::....????

 

Παρατήρηση

Δεν επιτρέπονται τα Κεφαλαία και στο κείμενο και στον Τίτλο από τους κανόνες του φόρουμ. (είναι σαν να φωνάζεις)

Φρόντισε να κάνεις edit το κείμενο σου έως 24 ώρες απο την δημοσίευση του για να μη κλειδώσει και αφαιρεθεί.

Φρόντισε να έχει και τονισμό αφού δεν θα είναι κεφαλαία.

Didonis

Edited by Didonis
Link to comment
Share on other sites

Ή συνεννοείστε μόνη σας με τους διάφορους εμπλεκόμενους (συνιδιοκτήτες, μηχανικούς, εργολάβους, πλακατζήδες κλπ) ή πηγαίνετε σε δικηγόρο. (καθώς το πρώτο μάλλον δεν γίνεται...πάτε στη δεύτερη επιλογή)!

Υ.Γ. Μη γράφετε με κεφαλαία καθώς δεν το επιτρέπει ο κανονισμός του forum.

Edited by antloukidis
Link to comment
Share on other sites

Συγνώμη για τα κεφάλαιά δεν γνώριζα ότι για να γράφεις ελεύθερα χρειάζεται μικρά και τονισμός... όπως και να έχει σας ευχαριστώ ...

Link to comment
Share on other sites

Όχι απλώς χρειάζεται, αλλά απαιτείται, καθώς βρίσκεσαι σε ελληνικό επιστημονικό ιστότοπο.  Τα κεφαλαία στον διαδικτυακό λόγο διεθνώς παραπέμπουν στο ότι κάποιος φωνάζει για να επιβάλει τις απόψεις του και γι αυτό έχουν απαγορευτεί από όλα σχεδόν τα φόρουμ. Τα παραπάνω αναφέρονται στους κανόνες συμμετοχής του φόρουμ τους οποίους καλείσαι να διαβάσεις για να έχεις μια απρόσκοπτη συνέχεια.

 

Link to comment
Share on other sites

10 λεπτά πριν, ΔΙΟΝΥΣΙΑ123 said:

....για να γράφεις ελεύθερα ...

Μας ενδιαφέρει να μπορούμε να διαβάσουμε ελεύθερα και όχι να μας βγουν τα μάτια έξω. Είναι σχεδόν πάγια τακτική σε όλα τα έγκυρα και μεγάλα επαγγελματικά φόρουμ.

Στην εγγραφή σου εδώ γράφει ότι εχεις αποδεχτεί ελεύθερα τους κανόνες του φόρουμ. Αρα θα το γνώριζες αν το είχες διαβάσει.

Στους κανόνες το γράφει αυτό.

Δεν ενημέρωσες αν θα κάνεις την διόρθωση όμως.

Link to comment
Share on other sites

Όπως προείπα δεν το γνώριζα αν και δύσκολο δεν παρενέβη κανένα ανθρώπινο νόμο γι'αυτό θα παρακαλούσα να σταματήσω και να μην δώσω ή έχω συνέχιση του θέματος...και πάλι να σας ευχαριστισώ για το χρόνο και το χώρο και παρακαλώ αντίο...να είστε παντά καλά όπως και καλά Χριστούγεννα...

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.