Elina Tyelyenchy Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2020 (edited) Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με την αντιπαροχή. Έχω μια κατοικεία και θέλω να την δώσω για αντιπαροχή. Είναι καλό να έχω δικό μου μηχανικό ή αρκεί το συμβόλαιο που θα αναφέρουμε όλα αναλυτικά με τον δικηγόρο? Έχει κάνει κάποιος αντιπαροχή ή γνωρίζει να μου πει άποψη για κάποιον κατασκευαστή? (π.χ.για ********** *********) ή να μου προτείνετε κάποιον που γνωρίζετε ότι είναι καλός ή ποιόν να αποφύγω ? Ευχαριστώ πολυ! Παρατήρηση. Διαγραφή ονομάτων που δεν έχουν δώσει συναίνεση να αναφέρονται. Didonis Edited Μάρτιος 16 , 2023 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2020 κατ' αρχάς....προτεινω να σβησεις τα ονόματα μετα τα λεμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elina Tyelyenchy Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2020 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2020 5 λεπτά πριν, dimitris GM said: κατ' αρχάς....προτεινω να σβησεις τα ονόματα μετα τα λεμε Δεν είναι κρυφό ότι κάνουν αντιπαροχή, όπως και ότι αυτόι που κάνουν στην Κηφισιά δεν θα κάνουν στην Νεα Σμύρνη . Είναι 3 με 4 συγκεκριμένοι που σηκώνουν σήμερα 15 με 20 κατοικίες αυτή τη στιγμή στη Νεα Σμύρνη και όποιος έχει ασχοληθεί το γνωρίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2020 άρα να υποθεσουμε Ελινα ότι η κατοικια σου ειναι Νεα Σμυρνη? Θες να μας πεις και μετρα το οικόπεδο και συντελεστη Δομησης? Οπως καταλαβαίνεις το θεμα αντιπαροχη ειναι μεγαλο και συνηθως οι κατασκευαστες δεν περιμενουν στη γωνία να δουν σε ποιον θα δώσεις το οικοπεδο σου. Μαλιστα εσυ μιλησες για κατοικια, η κατοικια είναι μονη της στο οικοπεδο ή υπαρχουν και αλλες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 Δεν είναι εποχή για αντιπαροχή... Δεν θα σε συμφέρει... Αν μπορείς κρατήσου τουλάχιστον μια δεκαετία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 μου αρέσει Ιάσονα η αισιοδοξία σου, παρότι δεν συμφωνώ με την λογική "ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε" θα ήθελα να ξέρω, ως τότε να πάμε στο χωραφάκι του παπού να βάλουμε καμιά ντομάτα γιατί ώσπου να περάσει η δεκαετία δεν το βλέπω να την παλεύουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elina Tyelyenchy Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 2 ώρες πριν, ΙΑΣΟΝΑΣ said: Δεν είναι εποχή για αντιπαροχή... Δεν θα σε συμφέρει... Αν μπορείς κρατήσου τουλάχιστον μια δεκαετία. Ναι το ξέρω αλλά δεν μπορώ να περιμένω και σε 10 χρόνια ποιος ζει ποιος πεθαίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 στο λάθος δρόμο είσαι επέτρεψε μου να σου πω κοπελιά, δεν λέω μια γνώμη μηχανικού δεν βλάπτει αλλά πρέπει να δεις τι προσφορές έχεις. Δηλαδή να βάλεις μια αγγελία και να περιμένεις να δεις τι προσφορές θα έχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elina Tyelyenchy Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 (edited) 9 λεπτά πριν, Arche said: στο λάθος δρόμο είσαι επέτρεψε μου να σου πω κοπελιά, δεν λέω μια γνώμη μηχανικού δεν βλάπτει αλλά πρέπει να δεις τι προσφορές έχεις. Δηλαδή να βάλεις μια αγγελία και να περιμένεις να δεις τι προσφορές θα Εχω προσφορές αλλα δεν μπορώ να αποφασίσω που να ξέρω εγώ αν ο αλλον όντως θα τηρήσει αυτά που θα συμφωνήσουμε π.χ. αν θα βαλει τα υλικά που είπαμε; δεν θα το καταλάβω ποτε, ή αν θα κάνουμε τα συμβόλαια και μετα δεν θα τον βρίσκω στα τηλ δεν το ξέρω εγω αυτο Edited Δεκέμβριος 11 , 2020 by Elina Tyelyenchy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 άρα θα πρέπει να έχεις κοντά σου 2 δικούς σου συμβούλους, ένα καλό μηχανικό και ένα καλό δικηγόρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα