ppanag Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 εφόσον εκδοθεί η άδεια κάνεις αίτηση στον Δήμο να ελευθερώσει την πρόσβαση. Δεν νομίζω οτι μπορεί να αρνηθεί.
ghortat Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2020 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2020 On 11/12/2020 at 10:46 ΜΜ, ppanag said: εφόσον εκδοθεί η άδεια κάνεις αίτηση στον Δήμο να ελευθερώσει την πρόσβαση. Δεν νομίζω οτι μπορεί να αρνηθεί. Ευχαριστώ πολύ. Σχετικά με την πόρτα που αναφέρατε ότι δεν "μπορεί" να είναι συρόμενη εννοούσατε για τυχόν 6μ πόρτα;
ppanag Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2020 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2020 2 ώρες πριν, ghortat said: Ευχαριστώ πολύ. Σχετικά με την πόρτα που αναφέρατε ότι δεν "μπορεί" να είναι συρόμενη εννοούσατε για τυχόν 6μ πόρτα; ε... ναι
Thanassis L. Δημοσιεύτηκε yesterday at 11:24 πμ Δημοσιεύτηκε yesterday at 11:24 πμ Καλησπέρα. Για να μη δημιουργώ νέο θέμα, θα εκμεταλλευτώ αυτό το σχετικό με το δικό μου. Σε κτίριο του 1935, χωρίς άδεια φυσικά, στην Αθήνα, το οποίο αποτελείται από 4 κατοικίες, του ιδίου ιδιοκτήτη, θέλω να κατασκευάσω θέση στάθμευσης για τη μία κατοικία, στον ακάλυπτο. Οι εργασίες που πρέπει να γίνουν είναι κατεδάφιση τμήματος περιτοίχισης 4μ., κατασκευή γκαραζόπορτας. Στις νέες οικοδομές τις σχεδιάζουμε και μετά κάνουμε πράξη γκαράζ σε συμβολαιογράφο, εκδίδουμε την άδεια και όλα καλά. Εδώ που υπάρχει μια υφιστάμενη κατάσταση τι κάνουμε? Οικοδομική άδεια λογικά, αλλά τι ελέγχω στη φύτεση-κάλυψη και με βάσει ποιές διατάξεις? Στο δήμο λογικά θέλουμε κάποια έγκριση για είσοδο-έξοδο για να μην παρκάρουν μπροστά, ειδικά αφού μιλάμε για πυκνοκατοικημένη περιοχή, σωστά? Το κτίριο δεν έχει νομιμοποιηθεί με κάποια νομοθεσία, παραμένει ως νομίμως υφιστάμενο προ 55, χωρίς να κατοικείται κιόλας τώρα. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα