Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σιδεροσωληνας και τοιχος με γειτονα


Recommended Posts

(Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33)

Καλησπερα σας. Ειμαι καινουργιος στο φορουμ και θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας ενα θεμα που ειχα(μπορει να εχω ακομα) με ενα παραξενο γειτονα. Λοιπον θα αρχισω απο την αρχη. Τον ιουλιο περασε ο ΟΤΕ οπτικες ινες στην γειτονια μου. Μετα τις χωματουργικες εργασιες ερχεται μετα απο καποιες μερες ενα συνεργειο για να σου περασει εναν σωληνα εξω απο το σπιτι σου σε καποιον τοιχο οπου εκει θα ειναι το Splitter Box (οσοι γνωριζουν απο αυτα). Το συνεργειο περασε κανονικα ολα καλα τον σωληνα. Μετα απο 1-2 μερες ο διπλανος γειτονας μάς εκανε παραπονο οτι τον ενοχλει ο σωληνας το οπτικο του και θεωρησε οτι ειναι δικο του εκεινο το σημειο κτλ. Φεραμε εργολαβο απο τον ΟΤΕ μας ειπε δεν θα εχετε θεμα κτλ.Μιλησε και στο τηλ ο εργολαβος με τον γειτονα και ο γειτονας ειπε ....α εμενα δεν με ενοχλει εχω να κανω σημαντικοτερα πραγματα... (ασχολιαστο). Φτανουμε στις μερες μας οπου ηρθαν 2 ατομα απο τον ΟΤΕ για να κανουν την αυτοψια για το που θα περασει η ινα στον χωρο κτλ. Μου ειπαν θα τραβηξουν σπιραλ απο τον σωληνα μεχρι εδω που βγαζω φωτο. (Η εργολαβος μας ειπε οτι δεν θα εχετε θεμα διοτι μπορειτε να επεκτεινετε προς τα εξω μεχρι και 5 εκατοστα). Οποτε σας ρωταω. Ισχυει αυτο με τα 5 εκ.? Επισης, για τις εργασιες μπορουνε κανονικα να μπουνε οι εργατες μεσα ''στο στενο του''?

στην φωτο βλεπετε αριστερα κατω το σπιτι του, ο δεξης τοιχος ειναι απο το σπιτι μας.

προσπαθησα να τα εξηγησω οσο καλυτερα μπορουσα. Αμα χρειαστειτε κατι αλλο ρωτηστε με!

 

Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου και τίτλου Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.

Pavlos33

6427124D-7DCF-4DB9-819C-EA0D3F4D8531.jpeg

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.