Nikos garga Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2021 (edited) (μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Καλησπέρα σας και καλή χρόνια ,επειδή είμαι άσχετος και ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα σπίτι μου έστειλε κάτι έγραφα η ιδιοκτήτρια για το υπόγειο και την σοφίτα ότι έχουν μπει στον νόμο 3843/10 άρθρα 5,6,7,8 κ 10 και έχει πληρωθεί το πρόστιμο . 1) Διαβάζοντας τον νόμο είδα ότι λέει για 40 χρόνια χρήσης μετά τι γίνετε ? 2) Έχουν μπει στον νόμο επειδή έχει ξεπεράσει το όριο δόμησης ή επειδή είχε σκοπό να τα κάνει σπίτια και αυτά καθώς στο υπόγειο έχει ανοίξει παράθυρα και πόρτα ? ( στην αίτηση αναφέρεται σαν garage υπόγειο και σοφίτα ). 3)Αν τα κρατήσω εγώ μόνο σαν garage και την σοφίτα σαν αποθήκη μπορώ να βγω από τον νόμο ? Σας ευχαριστώ πολύ. Edited Ιανουάριος 3 , 2021 by Pavlos33
kan62 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2021 Μπορείτε να τα κρατήσετε ως έχουν και για πάντα μετά την εκπλήρωση μερικών γραφειοκρατικών διαδικασιών και ελέγχων που θα τακτοποιήσει ο μηχανικός στον οποίο θα αναθέσετε υποχρεωτικά τη συνεργασία με τον συμβολαιογράφο.
Nikos garga Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2021 Σε ευχαριστώ πολύ , επίσης μου είπε ότι ο μηχανικός τους εχει μετρήσει λάθος και θέλει πάλι μέτρηση , προφανώς για τα αυθαίρετα θα εννοούσε , γνωρίζεται καθόλου το κόστος για να βάλω έναν μηχανικό να κάνει όλες αυτές τς δουλειές ;;
Arche Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2021 γιατί να τον βάλετε εσείς? Ο ιδιοκτήτης έχει υποχρέωση να σας πουλήσει σπίτι χωρίς αυθαίρετα και αν έχει, νόμιμα και σωστά να τα φτιάξει και να σας το πουλήσει. Εσείς έχετε την υποχρέωση επειδή λάθη γίνονται ή καμιά φορά ένας μηχανικός δεν βλέπει κάτι που βλέπει κάποιος άλλος, να έχετε τον δικό σας μηχανικό, να ελένξετε ότι το σπίτι δεν έχει στατικά, υδραυλικά. ηλεκτρολογικά προβλήματα (τα οποία να μην τα δικαιολογεί η τιμή που το αγοράζετε) και αν υπάρχουν αυθαίρετα, θα πρέπει να ελένξετε ότι δεν υπάρχουν ή ότι υπάρχει ότι έχει τακτοποιηθεί.
Nikos garga Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2021 25 λεπτά πριν, Arche said: γιατί να τον βάλετε εσείς? Ο ιδιοκτήτης έχει υποχρέωση να σας πουλήσει σπίτι χωρίς αυθαίρετα και αν έχει, νόμιμα και σωστά να τα φτιάξει και να σας το πουλήσει. Εσείς έχετε την υποχρέωση επειδή λάθη γίνονται ή καμιά φορά ένας μηχανικός δεν βλέπει κάτι που βλέπει κάποιος άλλος, να έχετε τον δικό σας μηχανικό, να ελένξετε ότι το σπίτι δεν έχει στατικά, υδραυλικά. ηλεκτρολογικά προβλήματα (τα οποία να μην τα δικαιολογεί η τιμή που το αγοράζετε) και αν υπάρχουν αυθαίρετα, θα πρέπει να ελένξετε ότι δεν υπάρχουν ή ότι υπάρχει ότι έχει τακτοποιηθεί. Ευχαριστώ για την απάντηση σας , μου πρότεινε ο ιδιοκτήτης να πληρώσω εγώ και να μου το αφαιρέσει από την τιμή αγοράς με κάποιο συμφωνητικό λογικό . Γνωρίζεται την διαδικασία ;;;
Arche Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2021 πάρτε προσφορά από τον μηχανικό σας τι ζητάει για να κάνει την τακτοποίηση και ενημερώσετε τον.
Nikos garga Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2021 10 ώρες πριν, Arche said: πάρτε προσφορά από τον μηχανικό σας τι ζητάει για να κάνει την τακτοποίηση και ενημερώσετε τον. Σε ευχαριστώ πολύ , απλά ο ιδιοκτήτης επειδή ήταν του πατέρα του δν ξέρει πολλά ,δν έχει και τα σχέδια του υπογείου , αυτά στην πολεοδομία θα μπορέσει να τα βρει ο Μηχανικος ;; 10 ώρες πριν, Arche said: πάρτε προσφορά από τον μηχανικό σας τι ζητάει για να κάνει την τακτοποίηση και ενημερώσετε τον.
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2021 Απαγορεύεται η αναζήτηση μηχανικών, τεχνικών γραφείων, ατομικών επιχειρήσεων και εταιρειών πάσης φύσεως παροχής υπηρεσιών, κατασκευαστικών προσφορών, σύνταξης μελετών, παροχής συμβουλών κ.λ.π., όπως και η χορήγηση πληροφοριών με σκοπό την προώθηση οποιασδήποτε ατομικής ή εταιρικής επιχείρησης. Arche και Nikos garga τα 2 προηγούμενα μηνύματα διαγράφηκαν. Διαβάστε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.
Arche Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2021 μάλιστα Pavlos 33. Κάποια στιγμή ξεχάστηκα.
Nikos garga Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2021 Συγνώμη και από εμένα δν το γνώριζα .
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα