Elena Stefanaki Δημοσιεύτηκε January 5, 2021 at 10:03 πμ Δημοσιεύτηκε January 5, 2021 at 10:03 πμ (edited) Καλημέρα , η δήλωση ανάθεσης - ανάληψης επίβλεψης για κατεδάφιση είναι συγκεκριμένη για το λόγο αυτό....Εαν ναι...μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου στέιλει κάποιο πρότυπο ώστε να το δω να φτιάξω κι εγώ τις δικές μου.... Ευχαριστώ πολύ.... Έγινε επεξεργασία του τίτλου του θέματος. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Ευχαριστώ, danaikaterina Edited January 7, 2021 at 05:02 μμ by danaikaterina
Bolshevikos Δημοσιεύτηκε January 5, 2021 at 02:15 μμ Δημοσιεύτηκε January 5, 2021 at 02:15 μμ @Elena Stefanaki Τα συνηθισμένα έντυπα, όπως στην περίπτωση της ανέγερσης, χρησιμοποιείς. Απλώς η εργασία που ανατίθεται ή αναλαμβάνεται είναι η επίβλεψη κατεδάφισης.
Elena Stefanaki Δημοσιεύτηκε January 5, 2021 at 03:13 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε January 5, 2021 at 03:13 μμ οκ σ ευχαριστώ πολύ....
Gousgounis Δημοσιεύτηκε January 8, 2021 at 11:28 πμ Δημοσιεύτηκε January 8, 2021 at 11:28 πμ Μην ξεχάσεις στην ανάθεση, εκτός απο επίβλεψη κατεδάφισης να βάλεις: Συντονισμός και επίβλεψη μέτρων ασφαλείας Υπεύθυνος διαχείρισης συστήματος (εκτός αν είσαι συμμετέχων μηχανικός και δεν άνοιξες εσύ το έργο στο eadeies) 1
Elena Stefanaki Δημοσιεύτηκε January 8, 2021 at 08:30 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε January 8, 2021 at 08:30 μμ 9 ώρες πριν, Gousgounis said: Μην ξεχάσεις στην ανάθεση, εκτός απο επίβλεψη κατεδάφισης να βάλεις: Συντονισμός και επίβλεψη μέτρων ασφαλείας Υπεύθυνος διαχείρισης συστήματος (εκτός αν είσαι συμμετέχων μηχανικός και δεν άνοιξες εσύ το έργο στο eadeies) Ναι τα ετοιμάζω και αυτά.... σ ευχαριστώ...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα