Elena Stefanaki Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2021 (edited) Καλημέρα , η δήλωση ανάθεσης - ανάληψης επίβλεψης για κατεδάφιση είναι συγκεκριμένη για το λόγο αυτό....Εαν ναι...μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου στέιλει κάποιο πρότυπο ώστε να το δω να φτιάξω κι εγώ τις δικές μου.... Ευχαριστώ πολύ.... Έγινε επεξεργασία του τίτλου του θέματος. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Ευχαριστώ, danaikaterina Edited Ιανουάριος 7 , 2021 by danaikaterina
Bolshevikos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2021 @Elena Stefanaki Τα συνηθισμένα έντυπα, όπως στην περίπτωση της ανέγερσης, χρησιμοποιείς. Απλώς η εργασία που ανατίθεται ή αναλαμβάνεται είναι η επίβλεψη κατεδάφισης.
Elena Stefanaki Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2021 οκ σ ευχαριστώ πολύ....
Gousgounis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2021 Μην ξεχάσεις στην ανάθεση, εκτός απο επίβλεψη κατεδάφισης να βάλεις: Συντονισμός και επίβλεψη μέτρων ασφαλείας Υπεύθυνος διαχείρισης συστήματος (εκτός αν είσαι συμμετέχων μηχανικός και δεν άνοιξες εσύ το έργο στο eadeies) 1
Elena Stefanaki Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2021 9 ώρες πριν, Gousgounis said: Μην ξεχάσεις στην ανάθεση, εκτός απο επίβλεψη κατεδάφισης να βάλεις: Συντονισμός και επίβλεψη μέτρων ασφαλείας Υπεύθυνος διαχείρισης συστήματος (εκτός αν είσαι συμμετέχων μηχανικός και δεν άνοιξες εσύ το έργο στο eadeies) Ναι τα ετοιμάζω και αυτά.... σ ευχαριστώ...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα