giannist Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2009 65.000 ευρώ για ισογεια κατοικία 120τ.μ. απο λάσπη δεν ειναι "πολυ μικρό κόστος" Παρόλαυτα η προσπάθεια ειναι άξια αναφοράς .
acnt Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2009 Δεν ξέρω αν είναι ακριβό ή όχι, αλλά μου θυμίζει τα παλιά προσφυγικά με τούβλα από λάσπη και άχυρο...
panos Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2009 και οι σπηλιές είναι η αποθέωση της βιοκλιματικής οικίας αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς...
koulosb Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2009 Υπαρχει και μια αλλη μεθοδος παλι με χωμα αλλα αυτη τη φορα γεμιζουν σακουλες με χωμα και κτιζουν με αυτες..... κατι σαν τα αναχωματα του στρατου.
zena13 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2009 Εμένα μου φαίνεται κάτι σαν τον τσατουμά, αν το έχει συναντήσει κανείς. Δεν θα κρίνω αυτή την προσπάθεια, ίσως να μην έχω τις απαραίτητες γνώσεις για να το κάνω. Κάθε καλοπροαίρετη προσπάθεια για λύσεις φιλικές προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον είναι αξιέπαινες. Όμως......πόσο πια (!!!) μπορεί να επιβαρύνουν τον άνθρωπο και το περιβάλλον οι συμβατικές κατασκευές? Πρέπει να ξαναγυρίσουμε στον πηλό? Γιατί δεν ασχολούνται περισσότερο με τα σοβαρά περιβαλλοντικά προβλήματα όπως, Ασωπός, ΧΥΤΑ που έχουν εξαντλήσει τις δυνατότητές τους, βιομηχανικές περιοχές χωρίς να τηρούν τους περιβαλ. όρους, ορυκτέλαια που ρίχνονται ανεξέλεγκτα στις αποχετεύσεις, ποιμνιοστάσια και κατοικίες με αποροφητικούς βόθρους που ακόμα (?) κατασκευάζονται, και τόσα άλλα? Τα πρόστιμα που έχει επιβάλλει η Ε.Υ.Ε.Π. στις επιχειρήσεις που μολύνουν το περιβάλλον πληρώνονται? Εγώ σε αυτά θα ήθελα τις απαντήσεις και τις λύσεις των "ειδικών" και όχι στα "πήλινα σπιτάκια".
CostasV Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Εγώ πάλι να ρωτήσω : Οικοδομική άδεια από το αρμόδιο γραφείο, βγάλανε ; Αν ναι, τότε ... πώς υπολογίστηκαν οι αμοιβές Αν όχι, τότε πώς νομιμοποιείται η κατασκευή; Ερευνητικό έργο;
lambroskal Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Αφού (σύμφωνα με τη δημοσίευση) είναι 15 επιστήμονες και ΕΝΑΣ χτίστης... μάλλον για ερευνητικό έργο πρόκειται. Φανταστείτε σκηνικό να είναι όλοι αυτοί οι επιστήμονες γύρω από τον χτίστη...
zena13 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Μου θυμίζει λίγο τις εργασίες αποκατάστασης των δικτύων ύδρευσης: ένας δουλεύει και καμιά δεκαριά επιβλέπουν.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα