haraxi Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2009 Συνάδελφοι αν έχει κάποιος τα τριγωνομετρικά της Αττικής και μπορεί ας μου τα στειλει.. δεν θέλω μονο που υπάρχουν τριγωνομετρικα αλλά και τις συντεταγμένες τους... ευχαριστώ..!!!
ikarnaris Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2009 1. κάτι τέτοιο είναι παράνομο 2. κάνε search στο forum 3.http://www.gys.gr
doo Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2009 Πες μας ποια περιοχή σε ενδιαφέρει... Αν βγάλουμε όλα τα τριγωνομετρικά στο forum θα μας κυνηγησουν!!!
ΘΕΟΧΑΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 συνάδελφοι το φόρουμ έγινε και υπάρχει για άλλους λόγους αν δεν το καταλάβατε καλό θα είναι οι συντονιστές και υπερ-συντονιστές να σας βάζουν στη θέση σας υπάρχει και η στοιχειώδης επαγγελματική δεοντολογία η χορήγηση σε τρίτους χαρτογραφικών και γεωδαιτικών στοιχείων αποτελεί ποινικό αδίκημα και το φόρουμ δεν μπορεί να αποτελεί μέσο τέτοιων απαράδεκτων και παράνομων επικοινωνιών και συμπεριφορών αλλάξτε μυαλά!!!!!!!
avgoust Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Αυτά λέει η ΓΥΣ στον ιστότοπό της. "Το περιεχόμενο αυτό δεν δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο εμπορίου, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναμετάδοσης, ή να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο από οποιονδήποτε χρήστη". Οπως έχουμε ξαναπεί , και όσο κι αν δεν συμφωνούμε ορισμένοι με αυτό (και εγώ μαζί) , τα στοιχεία των τριγωνομετρικών και γενικά το υλικό της ΓΥΣ υπάγονται στις διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας και αυτό πρέπει να το σεβαστούμε. Κατά συνέπεια δεν είναι δυνατόν να διακινούμε τέτοιο υλικό δημοσίως μέσα από το forum. Διαβάστε και την σχετική συζήτηση που έγινε εδώ To θέμα κλειδώνει.
Recommended Posts