tasos para Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2021 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Η βαλβίδα τρέχει (σταγόνες δηλαδή) στο κατω μέρος απο τα πάσα. Έβαλα σιλικόνη .....τίποτα. Μέχρι και κάνναβη έβαλα λίγο πριν το κάτω λάστιχο.....πάλι στάζει. Εχω δύο μέρες κάτω στο νεροχύτη.....
antloukidis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2021 (edited) Αν τέτοια προβλήματα λύνονταν με λίγο καννάβι ή σιλικόνη ....οι υδραυλικοί θα πείναγαν! Edited Ιανουάριος 12 , 2021 by antloukidis
tasos para Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2021 Το πρόβλημα είναι ότι στο μέρος όπου είμαι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να έρθει υδραυλικός......
antloukidis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2021 (edited) Βάλε κάποια φωτό μήπως βγει κάποιο συμπέρασμα. Υ.Γ. Μετά από 30 χρόνια εργασίας σε μία από τις 3 μεγαλύτερες εταιρίες εμπορίας υδραυλικών ειδών στην Ελλάδα, και ενασχόλησής μου με χιλιάδες βαλβίδες διαφόρων ειδών, ομολογώ ότι "βαλβίδα κλικ κλακ" πρώτη φορά ακούω και δεν ξέρω τι είναι! Edited Ιανουάριος 12 , 2021 by antloukidis 1
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2021 3 ώρες πριν, tasos para said: ..στο μέρος όπου είμαι ... που είσαι? (μη μου πεις σε Φάρο επι βραχονησίδας?? !! 😄)
Arche Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2021 antloukidis έχω την εντύπωση ότι κλικ κλακ ονομάζει το καπάκι του σιφωνιού του νεροχύτη που το πιέζεις και κλείνει και άμα το πιέσεις πάλι ανοίγει..
tasos para Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2021 Καλημέρα. Κατ'αρχάς σας ευχαριστώ πολύ που ασχοληθήκατε με το πρόβλημα μου... Το κάτω και το επάνω μέρος της βαλβίδας του νιπτήρα. Στο κάτω μέρος εχει φλανζα λαστιχένια..... το σφίγγω (βιδωνω) με το παξιμάδι απο κάτω.... Το νερό έρχεται από τα πάσα της βαλβίδας.
antloukidis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2021 Συνάδελφε arche είχες δίκηο, ..ευχαριστώ που επιβεβαίωσες την υπογραφή μου! 😊 Φίλε Τάσο, λύνεις τη βαλβίδα καθαρίζεις προσεκτικά και λεπτομερώς όλες τις παληές σιλικόνες ελέγχεις με το δάχτυλο ότι οι επιφάνειες της πορσελάνης είναι απόλυτα λείες βεβαιώνεσαι ότι οι επιφάνειες είναι τελείως στεγνές βάζεις δαχτυλίδι σιλικόνης πάνω και κάτω από το νιπτήρα (πάνω από το λάστιχο) σφίγγεις το παξιμάδι με το χέρι ώστε να μη κουνιέται η βαλβίδα άλλα όχι πάρα πολύ σφιχτά για να μη φύγει όλη η σιλικόνη καθαρίζεις τη σιλικόνη που βγήκε από το πάνω μέρος του νιπτήρα αφήνεις το "δημιούργημά σου" 24 ώρες χωρίς να το ακουμπήσεις και χωρίς να ρίξεις νερό έτοιμος
Arche Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2021 καλημέρα antloukidis, το καλό λένε γυρνάει, δεν ξέχασα εγώ πρόσφατα που με βοήθησες με ερώτηση μου, σιγά τώρα δεν έκανα και τίποτα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα