ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2021 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2021 Ευχαριστώ Θεόδωρε κι ανταποδίδω!
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2021 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2021 υπαρχει ενα ....ντε ζα βου σε ολη αυτη την συζητηση... ....εποχης του αληστου μνήμης 4014.... με ερωτησεις/παρατηρησεις/αποριες/παρατησεις/υποδειξεις... Τελικα, ηρθε καποια στιγμη το Κτηματολογιο, εξεδοσε ενα 5σελιδο με 23 οδηγιες και σταματησαν τα... "ο συμβολαιογραφος δεν το κανει...δεν το θελει ετσι... το θελει γιουβετσι...] αντε με το καλο κι οπως ειπαμε πιο πανω "χωρις εγκυκλιο δεν κανω βημα] υγ Καλη ειναι ομως και η συζητηση διοτι προαγει το συζητουμενο...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2021 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2021 Εγώ Δημήτριε, χέστηκα για την εγκύκλιο.... Προχωράω κανονικά... Δεν υπέγραψα σύμβαση ανάθεσης - ανάληψης ακόμα, αλλά έχω στα σκαριά 5-6 περιπτώσεις.... Θα τις κάνω, αν συμφωνήσουν με τις τιμές που έδωσα και υπογράψουν, "χωρίς φόβο και χωρίς πάθος!!! P.S. Μόνο στο ένα έχω κάνει ρύθμιση εγώ... 1
Guest Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2021 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2021 (edited) 19 λεπτά πριν, dimitris GM said: υπαρχει ενα ....ντε ζα βου σε ολη αυτη την συζητηση... ....εποχης του αληστου μνήμης 4014.... με ερωτησεις/παρατηρησεις/αποριες/παρατησεις/υποδειξεις... ας είναι η τελευταία φορά, φτάνει πια... εχει ανεβει το επίπεδο γραφειοκρατίας Edited Φεβρουάριος 2 , 2021 by neo83_gr
zazeng Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2021 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2021 25 λεπτά πριν, ΙΑΣΟΝΑΣ said: P.S. Μόνο στο ένα έχω κάνει ρύθμιση εγώ... βρε τους κακομοίρηδες καλησπέρα και με το μαλακό! 1 2
Arche Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2021 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2021 καλησπέρα σας και από εμένα, χαιρετισμούς στην παρέα σας και καλώς τον με 1
SIRADRAB Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2021 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2021 On 31/1/2021 at 9:49 ΠΜ, nzerman said: 2. Ο εξουσιοδοτημένος μηχανικός, παραδίδει στον υπόχρεο το Απόσπασμα Ταυτότητας Κτιρίου / Διηρη- μένης Ιδιοκτησίας, σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, το οποίο φέρει ηλεκτρονικούς κωδικούς πρόσβασης σε κάθε υποβαλλόμενο αρχείο, καθώς και το Πιστοποιητικό Πλη- ρότητας Ταυτότητας Κτιρίου / Διηρημένης Ιδιοκτησίας. Εξουσιοδοτημένος μηχανικός σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 53 του ν. 4495/2017, ως τροποποιήθηκε και ισχύ- ει, είναι ο μηχανικός που ορίζεται από τους κυρίους του έργου και είναι υπεύθυνος για την εφαρμογή της πολεο- δομικής νομοθεσίας, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Ως κείμενες διατάξεις για την διαδικασία της ταυτότητας του κτιρίου, νοείται η εφαρμογή των άρθρων 54 και 55 του ν. 4495/2017, καθώς και η αναλυτική εφαρμογή των ορι- ζόμενων στην παρούσα απόφαση μετά τον ορισμό του. Που να βρίσκονται άραγε αυτές οι κείμενες διατάξεις, ας μας πούνε να πάμε να τις βρούμε και να ξεστραβωθούμε επι τέλους.... 1 1
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2021 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2021 (edited) όπως ακριβως τα λεει είναι υπεύθυνος για την εφαρμογή της πολεο- δομικής νομοθεσίας, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις/οδηγίες των αρθρων 54 και 55 Αυτες καλειται να εφαρμοσει. Ως κείμενες διατάξεις για την διαδικασία της ταυτότητας του κτιρίου, νοείται η εφαρμογή των άρθρων 54 και 55 του ν. 4495/2017, καθώς και η αναλυτική εφαρμογή των ορι- ζόμενων στην παρούσα απόφαση μετά τον ορισμό του. Edited Φεβρουάριος 2 , 2021 by dimitris GM 1
SIRADRAB Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2021 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2021 Ευχαριστώ για την διευκρίνηση Δημήτρη αλλά ζαλίστηκα από την φράση...είναι υπεύθυνος για την εφαρμογή της πολεοδομικής νομοθεσίας,...........και παραπάτησα. 'Ολα καλά!
zazeng Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2021 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2021 Άλλη μια πεντακάθαρη διατύπωση, να ΄σαι καλά Δημήτρη, άρα όπως τα ξέραμε.
Recommended Posts