ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2022 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2022 (edited) Δεν "παίζουμε" με τα εμβαδά στο "κρατίδιο των συμβολαιογράφων, καλέ μου φίλε! ΥΓ. Ειδικά όταν αυτές αναφέρονται στα κιτάπια τους... Edited Οκτώβριος 22 , 2022 by ΙΑΣΟΝΑΣ 1
venezia Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2022 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2022 51 minutes ago, ΚΑΝΑ said: Μα είναι δυνατόν να καθόμαστε να ελέγχουμε τις εμβαδομετρήσεις Ο.Α? KANA Αν θέλουμε (και πρέπει) να είμαστε σωστοί επαγγελματίες , εμείς ελέγχουμε αυτό για το οποίο καλούμαστε να συντάξουμε την ΗΤΚ και δεν θα γράψουμε τις λάθος επιφάνειες της άδειας.
χαιδω Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2022 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2022 Καλημέρα, έχω κάτοψη από τον φάκελο της αδείας (μου τον έστειλα ηλεκτρονικά) που έχει κάτοψη ισογείου (θέρμανση;), λείπει η κάτοψη των αρχιτεκτονικών, η οποία έχει ξεχαστεί να σφραγιστεί (και από μηχανικό και από πολεοδομία). Πήγα στην πολεοδομία και μου έβαλε η υπάλληλος ακριβές αντίγραφο. Έχω πάρει και από την συμβολαιογράφο της κάτοψη σύστασης. Η κάτοψη σύσταση και η κάτοψη θέρμανσης συμπίπτουν μεταξύ τους και με την πραγματικότητα. Όλα τα υπόλοιπα ατχιτεκτονικά (όψεις,τομές) αδείας υπάρχουν. Μπορώ να εκδόσω ΗΤΚ με αυτά τα στοιχεία, κάνοντας μια κάτοψη με σφραγίδα δικιά μου ή χρησιμοποιώντας την κάτοψη σύστασης; Ευχαριστώ
venezia Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2022 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2022 (edited) Στην ΗΤΚ ανεβάζουμε εγκεκριμένα σχέδια. Δεν χρειάζεται να κάνεις νέες κατόψεις από τη στιγμή που έχεις σωστές κατόψεις Η/Μ που συμφωνούν και με τη σύσταση. Στην ΗΤΚ θα πρέπει στην ουσία να αποτυπώνεται ορθά η ταυτότητα του ακινήτου με τεκμηριωμένα στοιχεία , έστω κι αν μας λείπει μια κάτοψη χωρίς σφραγίδα Πολεοδομίας.... Edited Οκτώβριος 25 , 2022 by Pavlos33 διαγραφή παράθεσης του αμέσως προηγούμενου μηνύματος -Pavlos 33 1
χαιδω Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2022 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2022 (edited) Ευχαριστώ, απλώς προβληματίζομαι που δεν υπάρχουν σφραγίδες στην κάτοψη. Μου έβαλε η υπάλληλος γνήσιος υπογραφής αλλά καλύπτομαι; Edited Οκτώβριος 25 , 2022 by Pavlos33 διαγραφή παράθεσης του αμέσως προηγούμενου μηνύματος Pavlos 33
jbosdas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2022 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2022 Αν είναι αντίγραφο από το φάκελο της πολεοδομίας δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Μπορούν να το διασταυρώσουν και οι ιδιοι. Πολλές φορές έχουνε ξεφύγει υπογραφές... 1 1
Didonis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2022 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2022 33 λεπτά πριν, χαιδω said: ...Μου έβαλε η υπάλληλος γνήσιος υπογραφής αλλά καλύπτομαι; άρα τώρα το σχέδιο έχει σφραγίδα ΥΔΟΜ. Τέλος 2
venezia Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2022 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2022 (edited) 15 hours ago, χαιδω said: Ευχαριστώ, απλώς προβληματίζομαι που δεν υπάρχουν σφραγίδες στην κάτοψη. Μου έβαλε η υπάλληλος γνήσιος υπογραφής αλλά καλύπτομαι; Εννοείς γνήσιο αντίγραφο υποθέτω ... οπότε no problem !! Edited Οκτώβριος 25 , 2022 by venezia Διόρθωση ορθογραφιας κειμένου 1
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2022 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2022 Το θέτω σαν γενικό προβληματισμό! Μα είναι δυνατόν στην Η.Τ.Κ, ενώ δηλώνουμε σε σχετικό "παράθυρο" ότι υπάρχουν 2 ή ..ν κτίσματα, να μην υπάρχει κάπου αντίστοιχα πεδίο, με διαχωρισμό και η καταγραφή των εμβαδών και των ορόφων εκάστου κτιρίου?? Τότε τη Η.Τ.Α είναι! 1 1
fr_sk Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2022 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2022 Καλημέρα. Σε γήπεδο έχει γίνει σύσταση 2 καθέτων. Ασχολούμαι με τη μία κάθετη, στην οποία έχει κατασκευαστεί μία ανεξάρτητη μεζονέτα. Στην καταχώρησή μου, ξεκινάω από το συνολικό οικόπεδο, και μετά πάνω στο συνολικό περνάω την κάθετη που με ενδιαφέρει Ή περνάω απευθείας την κάθετη; Αντίστοιχη ερώτηση μου προκύπτει και σε περίπτωση κάθετης με δύο οριζόντιες. Ξεκινάω από το συνολικό οικόπεδο ή από την κάθετη;
Recommended Posts