Μιχαήλ 58 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2021 (edited) Έχω ένα μπαλκόνι με διαστάσεις 9 χ 1,90 m στο 3ο και τελευταίο όροφο χωρίς σκέπαστρο που έχει μονωθεί με ασφαλτόπανο και έχει ρήσεις στα σιφώνια απορροής. το ασφαλτόπανο έχει άριστες ενώσεις σε σημείο που μόνο οπτικά το αντιλαμβάνεσαι ενώ με την αφή δε ξεχωρίζει. Το εσωτερικό του σπιτιού που είναι το καθιστικό του διαμερίσματος βγαίνει στο μπαλκόνι με άνοιγμα μπαλκονόπορτας 5m και γι αυτό θέλουμε να στρώσουμε το μπαλκόνι με πλακάκι. Διαβάζοντας τα όσα εδώ έχετε αναφέρει ,συγκράτησα ένα προιόν που λέγεται WATEC της RENOVAT και που αναφέρατε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώστε να τοποθετηθούν πλακάκια όταν "δυστυχώς" υπάρχει ασφαλτόπανο. Αν κάποιος γνωρίζει οτιδήποτε επάνω στο θέμα ας με συμβουλέψει γιατί τα έχω βρεί σκούρα.... Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω Edited Ιανουάριος 15 , 2021 by Pavlos33 έγινε τροποποίηση τίτλου σε πεζά ( βλ. κανόνες συμμετοχής)
gio Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2021 δεν νομίζω να κάνει για ασφαλτοπανα. Για υπάρχον σταθερό υπόβαθρο ...ναι κάνει. ας μας πει κάποιος που γνωρίζει ακριβώς.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα