dimitris GM Δημοσιεύτηκε March 11, 2021 at 06:07 μμ Δημοσιεύτηκε March 11, 2021 at 06:07 μμ (edited) Χαλκιδική Τροποποίηση ανάρτησης του Δασικού Χάρτη για το σύνολο της Π.Ε Χαλκιδικής και εκ νέου ανάρτηση καθώς πρόσκληση για υποβολή αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του. https://enotariat.gr/?p=9031 η προηγούμενη ανάρτηση ειχε ως εξης https://www.notarius.gr/encyclical/7/sesse_66_2-3-21 Edited March 11, 2021 at 06:23 μμ by dimitris GM
dimitris GM Δημοσιεύτηκε March 12, 2021 at 03:04 μμ Δημοσιεύτηκε March 12, 2021 at 03:04 μμ Δρομολογούνται 1000 προσλήψεις για τους δασικούς χάρτες https://ecopress.gr/ypen-chilies-proslipseis-gia-tous-dasikous-chartes-kai-to-ethniko-schedio-anadasosis/
θανος_ Δημοσιεύτηκε March 19, 2021 at 01:35 μμ Δημοσιεύτηκε March 19, 2021 at 01:35 μμ Συνάδελφοι Παρατηρώντας τους πρόσφατους δασικούς χάρτες ανά την Ελλάδα βλέπει κάποιος σχήματα μη δασικής έκτασης πολύγωνα με ελλειπτικές γωνίες η με τεθλασμένες γραμμές χωρίς καμία καμπύλη. Αρκετά από αυτά κυρίως τα τεθλασμένα πολύγωνα χωρίς καμία καμπύλη είναι τοπογραφικά που έγιναν από εμάς και φορέθηκαν στους δασικούς χάρτες κατά παραγγελία του ιδιοκτήτη η του μηχανικού του ιδιοκτήτη. Έτσι αυτοί θα απαλλαχθούν από τον κόπο και τα έξοδα της ένστασης, ενώ οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί , ιδιοκτήτες και μηχανικοί θα τα υποστούν. Φυσικά το πρώτο ρόλο τον παίξαμε εμείς, οι μηχανικοί. Μην κοροϊδευόμαστε λοιπόν κατηγορώντας τους κακούς νόμους. Είμαστε κακοί μηχανικοί κι έχουμε κακούς νόμους, γιατί αν ήμασταν καλύτεροι θα τους διορθώναμε. ΞΕΦΤΙΛΑ, μόνο αυτή η λέξη μας αρμόζει. Προφανώς κι έχω αποδείξεις για τους ισχυρισμούς μου, αν χρειαστεί!
zulumpo Δημοσιεύτηκε March 23, 2021 at 01:46 μμ Δημοσιεύτηκε March 23, 2021 at 01:46 μμ Καλησπέρα συνάδελφοι.. Μια ερώτηση προσπαθώντας να ξεκοκαλήσουμε την νομοθεσία. Οι πεδινές χορτολιβαδικές εκτάσεις που βρίσκονται σε απόσταση μέχρι 1000μ από την άκτη έχουν πρόβλημα οικοδομησιμότητας; https://www.eleftheria.gr/m/απόψεις/item/222824.html Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
mare Δημοσιεύτηκε April 7, 2021 at 01:26 μμ Δημοσιεύτηκε April 7, 2021 at 01:26 μμ Γεωβάση γεωχωρικών δεδομένων αναρτημένων δασικών χαρτών https://www.geotee.gr/MainNewsDetail.aspx?CatID=1&RefID=23888&TabID=1 Για Κυκλάδες και Σαλαμίνα https://www.geotee.gr/MainNewsDetail.aspx?CatID=1&RefID=23898&TabID=1
papathvas Δημοσιεύτηκε April 8, 2021 at 06:46 μμ Δημοσιεύτηκε April 8, 2021 at 06:46 μμ Αγροτεμάχιο διανομής, με τους πρώτους δασικούς βγάζουν δασικό ένα τμήμα. Γίνεται ένσταση καθώς είναι από διανομή και δεν απαντάν ποτέ φυσικά. Στο forestfinal το βγάζουν από δασικό. Τώρα με την ανάρτηση το ξανακάνουν δασικό και το εξαιρούν από την υποβολή αντιρρήσεων (μαύρο hatch με χαρακτηρισμό ΑΔ και πληροφορία 20) Τι κάνουμε; (περιοχή Χαλκιδικής)
ntanos Δημοσιεύτηκε April 8, 2021 at 07:16 μμ Δημοσιεύτηκε April 8, 2021 at 07:16 μμ Φαντάζομαι ότι "δεν βγήκε από δασικό", αλλά τότε εξαιρέθηκε της μερικής κύρωσης ώστε να εκδικαστεί η αντίρρηση. Κανονικά λοιπόν τώρα, περιμένεις να εκδικαστεί εκείνη η αντίρρηση όοοταν εκδικαστεί. Η νέα ανάρτηση για την περιοχή σου, προφανώς επειδή δεν προέκυψε κάποιο νέο δεδομένο, ήταν ίδια με την αρχική, χωρίς την δυνατότητα νέας αντίρρησης. Εξού και η διαγράμμιση με το ΑΔ. Υ.Γ. τώρα λένε για εξάμηνη παράταση και ότι θα τα ξαναδούν όλα μήπως και "ξεπρασινίσουν¨το δασικό χάρτη. Ότι κάναν δηλαδή και πέρυσι, που με το έτσι θέλω ανακάλεσαν όλους τους δασικούς χάρτες, για να χαθεί ένας χρόνος και να ξανααναρτηθούν σχεδόν πανομοιότυποι. Δεν θέλω να πολιτικοποιήσω τη συζήτηση.. πραγματικά δεν θυμάμαι να έχει ξαναυπάρξει τόσο τραγική διαχείρηση στα θέματα έστω που μας αφορούν... τι να πει κανείς για το νέο νόμο εκτός σχεδίου... για τα αυθαίρετα ΚΑΤ5 που θα ξαναανοίξουν.... για τους δασικούς χάρτες.. τέτοιο χάλι δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί.. πραγματικά το ορκίζομαι, δεν έχω καμία ιδεολογική εγγύτητα με το δεξιά ή το αριστερά...
papathvas Δημοσιεύτηκε April 9, 2021 at 06:49 πμ Δημοσιεύτηκε April 9, 2021 at 06:49 πμ ευχαριστώ πολύ
Ilias M Δημοσιεύτηκε July 12, 2021 at 01:43 μμ Δημοσιεύτηκε July 12, 2021 at 01:43 μμ Σε αγροτεμάχιο συνολικής έκτασης 20στρ, εμφανίζεται τμήμα του 5στρ με χαρακτηρισμό ΠΑ, ΑΝ (Τελεσίδικες πράξεις και αποφάσεις χαρακτηρισμού - Μη δασικές, Αναδασωτέα έκταση) στην παλαιά (2016) και στην νέα ανάρτηση (2021) των δασικών χαρτών. Στον κυρωμένο δασικό χάρτη της περιοχής(2018), το ίδιο τμήμα των 5στρ εμφανίζεται ως έκταση που δεν διέπεται από τις διατάξεις της δασικής νομοθεσίας, με το χαρακτηριστικό κίτρινο φόντο. Ποιος χάρτης υπερισχύει; Μπορώ αν δώσω βεβαίωση περί μη υπαρξης δασικών σύμφωνα με τον κυρωμένο χάρτη ή κάτι έχει αλλάξει; Το ακίνητο έχει πράξη χαρακτηρισμού από το 1998.
anavatis Δημοσιεύτηκε December 21, 2021 at 01:11 μμ Δημοσιεύτηκε December 21, 2021 at 01:11 μμ καλημέρα. έχω υπαγωγή Ν.4178/13 με ημερομηνία υπαγωγής τέλος του 2014 και οριστική υπαγωγή πρόσφατη του 2021. κατηγορία 5. τη γίνεται στην περίπτωση που από τους αναρτημένους δασικούς χάρτες (προσωρινούς) το γήπεδο εκτός σχεδίου φαίνεται να είναι δασικό? επηρεάζεται η τακτοποίηση?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα