NeckBreaker Δημοσιεύτηκε February 6, 2021 at 08:45 πμ Δημοσιεύτηκε February 6, 2021 at 08:45 πμ Μόνο εγώ ρε παιδιά δεν μπορώ να δω την αιτωλοακαρνανία? ζουμάρω και εξαφανίζεται 😂
papathvas Δημοσιεύτηκε February 6, 2021 at 08:46 πμ Δημοσιεύτηκε February 6, 2021 at 08:46 πμ 5/2 ήταν στο πρόγραμμα να γίνει η ανάρτηση Νομού Θεσσαλονίκης. Υπάρχει κάπου και δεν την βλέπω, ή ακόμη περιμένουμε;
Dudu1993 Δημοσιεύτηκε February 6, 2021 at 10:48 πμ Δημοσιεύτηκε February 6, 2021 at 10:48 πμ @papathvas το ίδιο και για τον Νομό Πέλλας . Δεν βλέπω και εγώ τίποτα που ήταν να αναρτηθούν κανονικά 5/2
soulis13pao Δημοσιεύτηκε February 6, 2021 at 04:00 μμ Δημοσιεύτηκε February 6, 2021 at 04:00 μμ Το ιδιο και στα Δωδεκανησα
lou Δημοσιεύτηκε February 6, 2021 at 06:07 μμ Δημοσιεύτηκε February 6, 2021 at 06:07 μμ 9 ώρες πριν, papathvas said: μάλλον ο συνάδελφος εννοεί να βρει τα αρχεία σε μορφή dxf/dwg και όχι σε .shp Τα πρωτογενή .shp ψάχνω διότι περιέχουν και την πληροφορία (ΔΔ, ΑΔ, ΔΑ κλπ).... μετά θα κάνω export σε .dwg... 9 ώρες πριν, ntanos said: Ο μόνος πάντως τρόπος να γίνει αυτό, αποσπασματικά, είναι επιλέγοντας το δασικό πολύγωνο και επιλέγοντας 'εκτύπωση αποσπάσματος", ώστε με μαντική τέχνη να ραπορτάρει ο μηχανικός τα σωστά σημεία (από τα χιλιάδες) που ορίζουν τις δασικές γραμμές εντός της ιδιοκτησίας που τον ενδιαφέρει. Αυτό ακριβώς θέλω να αποφύγω....
Elounda Δημοσιεύτηκε February 6, 2021 at 08:47 μμ Δημοσιεύτηκε February 6, 2021 at 08:47 μμ (edited) Η διαδικασία διόρθωσης πρόδηλων σφαλμάτων σύμφωνα με την παρακάτω Υ.Α ισχύει?Υπάρχει κάτι νέο? Χαρη στον ΔημήτρηGm βρήκα και το πρόσφατο το ανεβάζω να υπάρχει μαζι ΥΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΠΡΟΔΗΛΩΝ ΣΦΑΛΜΑΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ 2017.pdf @lou τα ιδια και εμένα ένας αχταρμάς τα pline χωρίς να βγάζεις άκρη εκτος και αν το συνδυάσεις με τον Χάρτη οπότε κάνεις δουλειά γρηγοροτερα.Παντως η μετατροπή είναι σωστή δεν έχει σφάλμα. dasiko.pdf Edited February 6, 2021 at 10:45 μμ by Elounda
souliskaps Δημοσιεύτηκε February 7, 2021 at 07:35 πμ Δημοσιεύτηκε February 7, 2021 at 07:35 πμ Καλημέρα, Προσπαθώ να κάνω αντίρρηση στο Ν. Αργολίδας ΟΤΑ Δρεπάνου. Μπαίνω στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες->Υποβολή αντιρρήσεων-> είσοδο με κωδικούς taxis -> Επιλογή νομού και Τ.Κ. -> και πάω στο χάρτη. Ανεβάζω το dxf και μου βγάζει μήνυμα "Το πολύγωνο που σχηματίσατε βρίσκεται εκτός ορίων ΟΤΑ ανάρτησης δασικού χάρτη". Ο ΟΤΑ είναι σίγουρα σωστά επιλεγμένος. Δοκίμασα και σε άλλα χωριά του νομού Αργολίδας παντού μου βγάζει το ίδιο. Τι φταίει;
dimitris GM Δημοσιεύτηκε February 7, 2021 at 07:56 πμ Δημοσιεύτηκε February 7, 2021 at 07:56 πμ (edited) οικιστικες πυκνωσεις? ή εχει σχεση με την τελευτααια αποφαση του Αμυρα? https://www.gkls.gr/articles/allaloym-dasikoi-xartes-2021/ Edited February 7, 2021 at 08:19 πμ by dimitris GM
zazeng Δημοσιεύτηκε February 7, 2021 at 02:50 μμ Δημοσιεύτηκε February 7, 2021 at 02:50 μμ 7 ώρες πριν, souliskaps said: Μπαίνω στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες Να ρωτήσω κ γω, γιατί έπεται η περιοχή μου, που μπαίνεις; Για τους υπόλοιπους, μήπως έγινε ότι κ στην Κεφαλλονιά που δεν φαινόταν κάτι, αλλά με info έβγαζε τη σωστή πληροφορία και στο απόσπασμα φαίνονταν και τα πολύγωνα;
ChristinaK Δημοσιεύτηκε February 7, 2021 at 03:03 μμ Δημοσιεύτηκε February 7, 2021 at 03:03 μμ (edited) Καλησπέρα-μόλις ανακάλυψα ένα νέο λινκ με υπόβαθρο κατευθείαν για αντιρρήσεις...Έχει οδηγίες και παραδείγματα https://gis.ktimanet.gr/wms/forestobjections/ Υ.γ.δεν τα έχω διαβάσει ακόμη... Edited February 7, 2021 at 03:04 μμ by ChristinaK
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα