Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Καλημέρα. Θα ήθελα να μάθω ποιά είναι τα έγγραφα που πρέπει να έχει ο κάτοχος ενός οικοπέδου εκτός σχεδιου πόλεως ώστε να μπορεί να προχωρίσει στην πώληση αυτού. Επίσης ένας συγγενής μου πήγε στο οικόπεδό του που ειναι εκτός σχεδίου και διαπίστωσε ότι ο δήμος έχει άνοίξει χωματόδρομο για πυροσβεστικά οχήματα μόνο, τοποθετώντας μεταλλική μπάρα στην αρχή του δρόμου και επίσης δεξιά και αριστερά αυτού έχει γίνει δεντροφύτευση. Όλα αυτά εντός του οικοπέδου. Παρακαλώ να με διαφωτίσετε για το τι μπορεί να έχει συμβεί. Μήπως πρόκειται για απαλλοτρίωση?

Link to comment
Share on other sites

Το καλύτερο που μπορείται να κάνετε είναι να απευθυνθείτε σε τοπογράφο μηχανικό της περιοχής για σύνταξη διαγράμματος. Έτσι και αλλιώς είναι ίσως το σημαντικότερο "έγγραφο" για την μεταβίβαση κυριότητας ακινήτου.

Link to comment
Share on other sites

aristhegreat

ευχαριστούμε πάνω απο όλα που απευθύνεστε στο φόρουμ μας

για την διενέργεια απαλλοτριώσεων υπάρχουν συγκεκριμένες τεχνικές και νομικές διαδικασίες και αφου δεν είστε ενήμερος/η ούτε εσείς, ούτε κάποιος συγγενής η όμορος ιδιοκτήτης μάλλον δεν έχουν γίνει-ακολουθηθεί

όπως έγραψε παραπάνω και ο συνάδελφος SIGIO καλό θα είναι να απευθυνθείτε σε Τοπογράφο Μηχανικό αλλά και σε Δικηγόρο οι οποίοι θα ερευνήσουν το θέμα νομικά και τεχνικά και θα υποδείξουν τον κατάλληλο τρόπο αντιμετώπισης.

Δυστυχώς γίνονται καταπατήσεις και αυθερεσίες και απο τούς Ο.Τ.Α

οι νόμοι ερμηνεύονται κατά το δοκούν!!!!

εμείς εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε αν χρειασθεί

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.