kostas_vix Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 καλημέρα. έχει κάποιος από εσάς υπόμνημα χαρτών Γ.Υ.Σ.? ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΘΕΟΧΑΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2009 συνάδελφε γίνε πιό συγκεκριμένος τι είδους υπόμνημα ζητάς,απο τι κλίμακα χάρτη και σε τι μορφή (έντυπη-ψηφιακή) γιατί διαφορετικά δεν θα πάρεις απάντηση ποτέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2009 όλα τα 50χίλιαρα έχουν υπόμνημα κάτω-κάτω. Τα 5χίλιαρα νομίζω δεν έχουν αλλά ισχύουν οι ίδιοι συμβολισμοί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRTOPO Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2009 Υπομνήματα, με τις γραμμογραφίες και τα σύμβολα έχουν ελαχιστα 5άρια και αυτά είναι τα πιό "πρόσφατα" της ΓΥΣ (τέλος 70 αρχές 80). Στα παλιά δεν υπάρχουν υπομνήματα αλλά η γραμμογραφία της ΓΥΣ είναι η ίδια και στα 50αρια, οπότε μπορείς να την αντιστοιχήσεις από αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
landsurveyor Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 Αν ζητήσεις από την ΓΥΣ σου δίνουν μία φωτοτυπία σε Α4, αν θες μπορώ να σου την στείλω αλλά δεν είναι ευανάγνωστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfaxths Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2009 Φίλε landsurveyor αν μπορείς να στείλεις και σε εμένα το υπόμνημα αυτό, ή όποιος άλλος μπορεί, θα ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassia.mas Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Θα ήταν εύκολο να στείλει κάποιος και σε μένα το υπόμνημα; Ξέρω ότι έχουν περάσει χρόνια από το τελευταίο ποστ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Oρίστε φίλε μου: http://www.megafileupload.com/en/file/352211/Scan-------------------------bmp.html Ειναι μεγαλούτσικο,αλλά πεντακάθαρο. Εψαξα καμμια 10ριά χάρτες για να βρώ το καλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassia.mas Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 Ευχαριστω παρα πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salvi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2015 Καλησπέρα Θα μπορούσατε να ξανα ανεβάσετε το υπόμνημα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα