stvxri Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 για δες αυτο. υπομνημα χαρτων ΓΥΣ.pdf 1 3
gridfactor Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2015 Καλησπέρα, θέλω να ανεβάσω ένα αρκετά καλό υπόμνημα που βρήκα σε ενα χάρτη ΓΥΣ 1-5000. Ειναι μορφής jpg, πως το ανεβάζω;
JOHNYMAL Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 Συναδελφε ανεβασε το εδω η στα downloads ενημερωσε μας μονο να το κατεβασουμε.
Kane Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 (edited) Mήπως δε γνωρίζει ο συνάδελφος πως να το ανεβάσει εδώ, μέσα σ'ένα πόστ ; (αυτό καταλαβαίνω εγώ) Αν ναι κάνεις τα εξής: α) κάνεις κλικ στο "χρήση πλήρου επεξεργαστή κειμένου" β) κλικ στο "browse" - περιμένεις να "ανεβεί" γ) κλικ στο "επισύναψη αρχείου" δ) κλικ στο "απάντηση". Υ.Γ. jpeg δε νομιζω να δέχεται (Δε θυμάμαι κιολα). Αν όχι, κάντο rar. Edited Μάρτιος 29 , 2015 by Kane 1
mitsus Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2017 Καλησπέρα θα μπορούσατε να ανεβάσετε ξανα το υπόμνημα? Ευχαριστω.Με βαση το υπόμνημα του George Michael εχω σε κάποια θέση ενδιαφέροντος Υπόγειο Υδραγωγειο!Και επειδή πρόκειται γαι δασώδη περιοχή το θεωρώ εξωφρενικό να έχει αποτυπωθει αυτό. Ευχαριστω
lou Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2017 Ορίστε...ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΧΑΡΤΗ ΓΥΣ 5Κ.rar 1 1
mapl Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2023 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2023 (edited) Στη σελίδα 37 της Έκδοσης Τοπογραφικά Διαγράμματα 1:5000 της ΓΥΣ (https://www.gys.gr/hmgs-psifiak-ekdosis.html) μπορεί κανείς να βρει ένα ευκρινές υπόμνημα. Το λινκ που παρέθεσες δεν λειτουργεί και αντικαταστάθηκε με το σωστό αρχείο. akis73 ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ.pdf Edited Μάιος 28 , 2023 by akis73 1 1 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα