Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προβλημα με το ρευμα


Recommended Posts

 

(Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33)

θελω να ρωτησω για ενα επειγων προβλημα που συμβαινει με το ρευμα στο σπιτι μου. Εδω και χρονια χαλανε συσκευες απο το ρευμα. εχω φερει πολλους ηλεκτρολογους για επισκευες και εργασιες αλλα υπαρχει ακομα προβλημα. Συγκεκριμενα αυτη την στιγμη εχω καινουρια γειωση με εξωτερικο καλωδιο απο τον πινακα μεχρι την ραβδο που ειναι στην γη και η μετρηση που εκανε ο ηλεκτρολογος μας εδειξε πολυ καλη γειωση. Εχω σχετικα καινουριο πινακα hager αλλαγμενο πριν 2 χρονια και χρησιμοποιοω τις συσκευες μου σε καινουρια πριζα με εξωτερικη γραμμη απο τον πινακα η οποια ειναι απομονομενη απο τα κουτια οποτε δεν φταινε οι καλωδιοσεις του σπιτιου επειδη η πριζα που χρησιμοποιω τις συσκευες μου παιρνει ρευμα απευθειας απο τον πινακα. Επισης Παντα βαζω τις συσκευες μου σε apc ups με avr ( σταθεροποιητη τασης ) και επισης η γειωση που υπαρχει ειναι καινουργια και αλλαγμενη επειδη η παλια γειωση ηταν μεσω των σωληνων του νερου οποτε για αυτο μπηκε καινουργια γειωση με ραβδο μεσα στην γη. Θελω να ρωτησω τι μπορει να φταει και να μου χαλανε παλι καποιες συσκευες απο το ρευμα ?? εχω αλλαξει καποιες συγκεκριμενες συσκευες πανω απο 5 η 6 φορες λογω προβληματος hardware το οποιο προερχεται σιγουρα απο το ρευμα αφου ειναι αδυνατον να χαλανε τοσες φορες απο μονες τους. 

 

Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου και του τίτλου θέματος. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.

Pavlos33

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.