zazeng Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2021 21 ώρες πριν, nik said: τι γίνεται με βεβαιώσεις που θα εκδοθούν από 1/2 και μετά. 21 ώρες πριν, steve aris said: Ας μας πει κάποιος νομομαθής <-😝 Άρθρο 59 Έντυπα Το Πιστοποιητικό Πληρότητας της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτιρίου αντικαθιστά και περιλαμβάνει τη βεβαίωση που προβλέπεται στην παρ.1 του άρθρου 83, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της έκδοσης και ισχύος αυτής. Νομομαθής δεν είμαι, αλλά όπως το διαβάζω, νομίζω από δευτέρα πάπαλα οι βεβαιώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2021 9 ώρες πριν, panosf said: Γεια σας εγώ να ρωτήσω κάτι σημαντικό και για τα αδόμητα (οικόπεδα και αγροτεμάχια) ισχύει το χαράτσι 20 ευρώ του μεγάλου νταβατζή ΤΕΕ ?? Ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve aris Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2021 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2021 1 ώρα πριν, zazeng said: Άρθρο 59 Έντυπα Το Πιστοποιητικό Πληρότητας της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτιρίου αντικαθιστά και περιλαμβάνει τη βεβαίωση που προβλέπεται στην παρ.1 του άρθρου 83, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της έκδοσης και ισχύος αυτής. Νομομαθής δεν είμαι, αλλά όπως το διαβάζω, νομίζω από δευτέρα πάπαλα οι βεβαιώσεις. Σε ευχαριστώ. Οφείλω να ομολογήσω πως μου είχε ξεφύγει αυτό.......... Όποιος λοιπόν προλάβει (κατ' εμέ γιτί υπάρχουν κι άλλες εκδοχές) να εκδώσει βεβαίωση ως την Κυριακή............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2021 1 ώρα πριν, zazeng said: ..... νομίζω από δευτέρα πάπαλα οι βεβαιώσεις. Ορθώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zazeng Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2021 6 λεπτά πριν, steve aris said: Οφείλω να ομολογήσω πως μου είχε ξεφύγει αυτό.......... Κ μένα αλλά, ως συνήθως, η απάντηση είναι στο νόμο. Βέβαια το υπόλοιπο context του άρθρου δεν το πολυκαταλαβαίνω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elounda Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2021 (edited) Άρα στις κληρονομιες δεν απαιτείται Ταυτότητα Αφού η παρ 1 του άρθρου(και εκεί λάθος έχουν κάνει γράφουν παρ 5)83 αναφέρεται σε δικαιοπραξια εν ζωή . Πραγματικά παιδιά τι αλλάλουμ είναι αυτό.Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος να σου πει 1,2,3 αυτά είναι αυτά θέλουμε. Κάθε φορά που διαβάζεις τα άρθρα κάτι καινούργιο βρίσκεται.... Ταυτοτητα κτηριου για αδομητα. Μάλιστα. Μεταφράστε το σε έναν αλλοδαπό σοβαρής χώρας πχ Σουηδία Edited Ιανουάριος 28 , 2021 by Elounda Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris11140 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2021 Με τον πίνακα αναλογισμού έχει καταλάβει κανένας τι κάνουμε ? Υ.Γ μετά την πρόταση του πρωθυπουργού μας για πιστοποιητικό εμβολιασμού , εγώ θα πρότεινα να θεσπιστεί και πιστοποιητικό σεξουαλικής υγείας για αυτούς που παίρνουν αποφάσεις .Η σεξουαλική υγεία είναι πάρα πολύ σημαντική για την ύπαρξη ψυχικής ηρεμίας , ισορροπίας και πνευματικής διαύγειας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2021 30 λεπτά πριν, Elounda said: Άρα στις κληρονομιες δεν απαιτείται Ταυτότητα Αφού η παρ 1 του άρθρου(και εκεί λάθος έχουν κάνει γράφουν παρ 5)83 αναφέρεται σε δικαιοπραξια εν ζωή . Πραγματικά παιδιά τι αλλάλουμ είναι αυτό.Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος να σου πει 1,2,3 αυτά είναι αυτά θέλουμε. Κάθε φορά που διαβάζεις τα άρθρα κάτι καινούργιο βρίσκεται.... Ταυτοτητα κτηριου για αδομητα. Μάλιστα. Μεταφράστε το σε έναν αλλοδαπό σοβαρής χώρας πχ Σουηδία - για τις κληρονομιες -θα- ισχυει οπως μεχρι σημερα. Αρα δεν απαιτειται τπτ, πλην θα εχει προηγηθει σχετικη καταμετρηση και η αποδοχη θα γινει στα σωστα εμβαδα. - τωρα, πώς συνδυαζεται ενα αδομητο χωρις κτιριο και ζητανε να βγει ταυτοτητα κτιριου..... νταξ' ενα "δωρακι" ακομα στο ΤΕΕ, έστω και κατα παράβαση των σχετικων διαταξεων... υγ με "κοκκινη" απο αυριο ολη την Αττικη [δλδ. την μιση -πλεοδομικως- χωρα... δεν πιστευω οτι θα ψαξουν να βρουν αλλη δικαιολογια για την αναστολη αυτης της ακατανοησιας.] Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2021 26 λεπτά πριν, dimitris11140 said: Με τον πίνακα αναλογισμού έχει καταλάβει κανένας τι κάνουμε ? ποιον πινακα αναλογισμου και τι προβλημα εχουμε με αυτον ...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris11140 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2021 16 λεπτά πριν, dimitris GM said: ποιον πινακα αναλογισμου και τι προβλημα εχουμε με αυτον ...? Σε μια πολυκατοικία ας πούμε. Κάνω ταυτότητα σε ένα διαμέρισμα . Με τα χιλιοστά του πίνακα τι γίνεται ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα